Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Bonbons Tickle me Tickler Forførelses Fjer var 1

Bonbons Tickle me Tickler Forførelses Fjer

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Kærtegn din elskede med denne bløde fjerbuket fra Bonbon. Det vil føles blødt og pirrende, når du bruger fjeren til at kilde og nusse din partner på de mest følsomme steder.  

Fjerbuketten er lavet af bløde fjer fra en marabou fugl, og sanserne vil virkelig blive vækket til live, når fjerene strejfer kroppens mest intime steder.

Tickle me Tickler Fjer er perfekt at bruge sammen med blindfold eller bindebånd. De bløde fjer og de let kontrollerende bondage produkter er en forførende og fræk kombination, som din partner vil elske.

Fjeren har en lang stilk, der gør det nemt at styre dens strøg. Effekten fra denne beskedne fjerbuket skal bestemt ikke undervurderes!

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God adventsgave
Gitte - 18. dec. 2013
Fjeren er perfekt til at nusse med og sammen med masken er fjeren god til forspillet. Sammen med berøring giver fjeren følelsen af at man bliver rørt på hele kroppen og du ved aldrig helt hvor fjeren sættes ind.
Lækker lille pirring
Falden - 4. oct. 2013
Dejlig lille legetøj til pirring og alm nusseri. Ligger på senge bordet og venter på at blive brugt næsten hver aften enten til forkælelse eller forspil. Tak for hurtig service.
Fin lille fjer
S - 25. sep. 2013
Dét her er en fin og fræk måde at få "en lille fjer på" på... Fornemt til et kildrende forspil og rigtig lækkert drilsk i kombination med bind for øjnene...
Virker helt klart efter hensigten
Lene - 13. feb. 2013
Havde drømt at blive pirret dejligt. Og det må jeg sige at jeg blev...... Den havde også en fantastisk effekt på min mand, dejligt at opleve, at jeg kan forkæle ham på den måde :-) Jeg synes godt om størrelsen. Den lige til at have med i en dametaske, og så er det kun fantasien som sætten grænsen :-)
TOTAL PIRENDE
S. Sørensen - 3. oct. 2012
Denne lille "fjer" kan varmt anbefales til alle par. Den ser ikke ud af meget men det er klart en lille forførende sag som kan sætte en intim stemning med det samme! Den er så blød og fin at man ment kan få hinanden op og ringe.. Er en hyggelig ting til at varme op med. Så kan klart anbefales, hvis du vil gøre noget godt for kæresten :o)
Fin lille fjer
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette er en dejlig og fræk måde at få en fjer i hatten på Fantastisk til kildrende forspil og helt perfekt til at drille med et bind for øjnene...
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS