Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Cloneboy Refill Dildo Støbnings Pulver var 1

Cloneboy Refill Dildo Støbnings Pulver

69,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Cloneboy Refill Dildo Støbnings Pulver er genialt til dig, der ønsker at lave en ny støbning af din penis.

Det eneste, du skal tilsætte, er 0,5 liter lunkent vand, så er blandingen klar til at lave en støbning. Pulveret kan bruges til alle Cloneboy og Clone-A-Willy produkter.

100 % kropsvenlig og medicinsk testede meterialer.

MærkeCloneboy
Produktvægt (g)119
FarveHvid
EgenskaberVegansk
SprogEngelsk
SKU11729
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Svært at bruge men sjovt
diamondgirl - 16. feb. 2022
Det var lidt noget baks at gøre massen klar, imens min partner skulle holde sin erektion - men mega sjovt og fik fint:) Vi brugte lidt ekstra tid til at mikse det sammen, og selvom vi ikke fulgte vejledningen helt præcist (vi brugte mere tid på at mixe og havde ikke temperatur til at måle vandet helt præcis), gik det nemt nok.
Hurtigere end hurtig
Pikkerup - 26. sep. 2014
Skal du klone dillermand, hvilket jeg prøvede, må jeg sige at stress og sex er en dårlig cocktail, her stå du med pulver vand termometer rørepind skål og vigtige oplysninger om, husk vandet på 425 præcis 425 ml og en korrekt temperatur på nøjagtig temp på 38 gr, og sidst men ikke mindst præcis 2 minutter fra vandet mixes i pulveret før det er hærdet. Okay altså alt klar parat start, og Go Go Go på med jernet og afmålt varmt vand mixe mixe ned i røret med det hele og så i med diller...... Øhhh nej du har lige overskredet de 1 minut og 15 sek og nu er det hærdet, ups ja det svarer vel til at prøve af dolke en sofa med dillermand blødt men fast, den kommer aldrig i formen, altså køb mindst 1 ekstra og hav alting klart til kloning på 50 sek ell. Få endnu en klump gummi. Men jeg grinede alt imens og tænkte, havde andre set det havde de kastet op af grin :-) så hvis det ikke lykkes får du dig et godt grin.
Pulver til støbeform
Anonymous - 13. mar. 2024
Fungerede godt
Maskinoversat fra sinful.fi
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS