TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 499 kr
  • TickVi er e-mærket

Cloneboy

Med Cloneboy kan du skabe en tro kopi af din egen eller din partners penis. Cloneboy er den perfekte gaveidé, hvis det gerne må være lidt sjovt og samtidig frækt. Hvem kunne ikke tænke sig en kopi af sin eller kærestens penis?

Cloneboy - Lav en sjov og fræk peniskloning

Klon din egen penis

Cloneboy er en sjov pakke, som gør det let for dig at klone din eller din partners penis. På den måde kan du få en meget naturtro og realistisk dildo, der ligner den klonede penis til perfektion. Materialet til støbningen er 100% kropsvenlig og lavet af medicinsk testede materialer, hvilket betyder, at du kan bruge produktet uden den mindste bekymring.

Du kan både lave en Cloneboy vibrator eller bare en simpel dildo alt efter, hvad du synes bedst om. Det er selvfølgelig også muligt at lave begge dele, så du eller din partner kan skifte lidt efter behov. De sjove produkter kommer også i forskellige farver, hvor du kan få alt fra pink til sort. Desuden findes der også en udgave i en simpel nude farve, som for nogle kan skabe et endnu mere naturtro og realistisk look.

Det er den perfekte gave til din partner, hvad end det er din penis, som skal støbes til hende/ham eller hans, der skal støbes til dig. Det er en sjov og fræk idé, som kan få et smil frem på læben hos enhver, samtidig med at den kan gøre leg under lagnerne ekstra pirrende.

Mere nydelse med en Cloneboy vibrator

Hvis du ikke vil nøjedes med en dildo, kan det være, at Cloneboy Vibrator er sagen for dig. Her får du nemlig mulighed for at nyde godt af både den realistiske penisform og kraftige vibrationer. Det skaber en fuldendt oplevelse, som du selv eller din partner kan få mange intense orgasmer ud af.

Med vibratorversionen har du selvfølgelig stadig mulighed for at klone din eller din partners penis. På den måde får du stadig alle fordelene ved at skabe en naturtro udgave af de nedre regioner til fræk onani. Det er et aspekt af produktet, som er med til at skabe rigtig meget intimitet mellem dig og din partner, og som også kan være med til at spice sexlivet lidt op.

I sættet medfølger der en vibrator, som kan indsættes i den klonede dildo, så produktet kan skabe en helt igennem gennemført oplevelse. De kraftige vibrationer kan skabe en stimulans, som en dildo alene ikke er i stand til. Det øger nydelsen og skaber et helt nyt niveau til den sensuelle oplevelse med Cloneboy.

Mange forskellige varianter

En af de store fordele ved Cloneboy er, at du kan få produktet i mange forskellige varianter. Det giver naturligvis sig selv, at du altid får et helt igennem unikt produkt, fordi din penis ikke er ens med nogle andre. Der er dog også mange andre aspekter og muligheder, du kan vælge imellem, når du skal købe en Cloneboy.

Som en ting, kan du vælge farve i både sort, nude og pink. Du har altså mulighed for at vælge en lidt mere funky farve som pink, eller overveje en sort eller nude, hvis du ønsker et mere realistisk udtryk, som gør produktet endnu mere naturtro.

Ud over forskellige farver, findes der også sæt med forskellige egenskaber. Der er blandt andet udgaver, hvor du kan lave en klon med sugekopdildo. Du kan også få et sæt, hvor der følger et harness med, som er oplagt til analleg og lignende med din partner. Der er altså endeløse muligheder, og det er op til dig at vælge den pakke, som opfylder netop dine behov.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS