Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Luksus Deep Throat Gag var 1

Luksus Deep Throat Gag

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Luksus Deep Throat Gag i stål er velegnet til dig, der har erfaring med brug af gags.

Det specielle ved denne gag er, at den del, som er beregnet til at have i munden, er lavet som en dobbelt O-ring. Ringen, der er 5,2 cm i ydre diameter, skal sidde bag tænderne, så den ikke falder ud.

Gag'en holdes på plads af en rem, som går bagom hovedet. Remmen er justerbar og kan passe et hoved med en omkreds på op til 56 cm. Der er endda plads til, at du kan lave flere huller i remmen om nødvendigt.

Alt i alt en meget stilfuld Deep Throat mouth gag.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Meget effektiv gag
Slaven - 2. jan. 2022
Når du får denne gag i munden, er du ude af stand til at sige noget forståeligt. Hvis du tænder på at være helt hjælpeløs, er denne gag meget effektiv. Den er ikke for nybegyndere, som Sinful også skriver. Man kan sagtens trække vejret gennem munden, men det er svært at trække vejret gennem næsen, når kæberne er helt strakt ud. Det giver så en vis tørhed i svælget, når man haft den på et stykke tid. Det er heller ikke nemt at synke, så det kan være svært at holde på mundvandet. Lidt ærgerligt, når man nu er tør i svælget. Perfekt til at lære slaven værdien af tavshed, hvis det er nødvendigt.
Meget lille (stor gag, meget korte stropper)
Anonymous - 2. feb. 2022
Selve metaldelen virker af god kvalitet og gør virkelig sit arbejde. Men selve stropperne er nok de korteste, jeg har set, og jeg kan ikke rigtig forstå, hvordan nogen kan bruge den, selv med et meget lille hoved. Men et par nye, hjemmelavede læderstropper, og den burde være virkelig effektiv.
Maskinoversat fra sinful.se
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS