TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 499 kr
  • TickVi er e-mærket

Bondage & Bindeting

Tænder du på bondage og frække bondagelege? Så finder du et bredt udvalg af bindeting lige her på Sinful.dk. Bondage er en ekstremt pirrende del af en sexleg, hvor du kan få fuld kontrol over din partner og hans/hendes nydelse eller omvendt. Læs alt om emnet i vores ultimative guide til bondage og BDSM.

Mest populære produkter

Bondage - Frække bindelege i soveværelset

Hvad er bondage?

De fleste mennesker bryder sig ikke om at miste kontrollen. Men når det kommer til soveværelset, er det en helt anden sag. Det kan være ekstremt pirrende og frækt at overgive sig selv (og sin nydelse) til et andet menneske.

Med bondage udstyr får du muligheden for netop det: At miste kontrollen over dig selv (eller dele af dig selv) og give dig fuldstændig hen til din partner. Du kan også vælge at påtage dig den dominerende rolle. Her mister du ikke kontrollen men tager den. Du kan pirre, pine og plage din partner lige så meget, som du ønsker det. Så længe I på forhånd har defineret, hvad der skal ske under legen, er det ekstremt nydelsesfuldt at miste såvel som at tage kontrollen.

Frække bondage lege er i grove træk en seksuel leg, hvor en af parterne bliver bundet eller på anden vis får frataget kontrollen over (dele af) sig selv. Nogle forbinder det med det med at opnå seksuel stimulans ved at lade sig behandle som en slave af sin partner.

Andre associerer bondage med det at få bundet hænderne fast eller få et blindfold over øjnene, uden at man decideret laver et rollespil med en slave og en dominant. Alt afhængig af hvad du er til, er der heldigvis noget til enhver smag.

For et ekstra sanseligt og frækt sexliv

Bondage handler i høj grad om kontrol, men det handler i lige så høj grad om sanser. Mennesker har fem sanser: Synet, hørelsen, smagen, lugtesansen og følesansen. Når man lukker ned for en af de fem sanser, øges de resterende sanser og bliver ekstra følsomme.

Når man eksperimenterer med bondage udstyr, eksperimenterer man også med sanserne. Med et blindfold får man frataget synet, mens man med andet udstyr kan få frataget f.eks. hørelsen.

Når man bliver bundet, får man i nogen grad også frataget følesansen. Vi føler os oftest frem med hænderne, så når de er sat ud af spil, kan vi kun mærke berøring, smerte og vibrationer gennem andre steder på kroppen. Når man har fået bundet hænderne eller mistet muligheden for at se, føles berøringer, lyde, smage og dufte endnu mere intense. Og det er i høj grad en stimulerende og pirrende oplevelse, du ikke bør snyde dig selv for.

Bondage er helt uskadeligt, hvis det bliver udført korrekt, og du og din partner kan selv bestemme, hvor intens legen skal være, og hvilket bondage udstyr I vil bruge.

Bondage udstyr for enhver smag

I vores online sexshop finder du et stort udvalg af bondage udstyr fra nogle af de førende producenter, der tilbyder noget for enhver smag og ethvert behov. Vi har for eksempel et stort udvalg af fetish produkter fra Stoy og danske Obaie, der leverer BDSM produkter i stilrent design og høj kvalitet.

Er I nybegyndere inden for bondage udstyr, og vil I gerne prøve noget i den lidt lettere ende, kan I med fordel starte med et blindfold. I kan også prøve nogle af vores manchetter, der er behagelige at have på og ideelle til nybegyndere.

Hvis I derimod allerede har stiftet bekendtskab med bondage udstyr og ønsker at prøve noget i den lidt hårdere ende, har vi gags og BDSM halsbånd, der i høj grad kan bruges i en kinky SM-leg til at fastslå, hvem der er dominant eller dominatrix, og hvem der er den underdanige.

Hvis I er i tvivl om, hvilke produkter der passer bedst til jeres behov, er I velkomne til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar til at vejlede og råde jer.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS