Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Fantasy Anal Vibrator Lille  var 1

Fantasy Anal Vibrator Lille

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Fantasy Lille Anal Vibrator er perfekt til dig, der ønsker en lille vibrator med dybe vibrationer.

Vibratoren hører til i flokken af de mindre vibratorer, så er du ny på dette felt, så er det bestemt ikke et dumt sted at starte.

Fantasy Anal Vibrator har trinløse vibrationer, hvilket betyder, at du har mulighed for præcis selv at styre, hvor mild eller kraftig vibrationsintensiteten skal være. 

Brug altid masser glidecreme, når du leger med anal stimulation, så opnår du endnu større nydelse. Vi anbefaler, at du bruger vandbaseret glidecreme og gerne én, der er lavet spcielt til anal leg.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
er blevet et must for os
belsac - 17. nov. 2014
Selv om det medførte et løftet øjenbryn da købet blev kendt, er den hurtigt blevet dus med min kæreste. Passende størrelse og vibrationer. V er glade for den.
fantastisk produkt!
Camille - 3. apr. 2014
Super lækkert produkt. Jeg var lidt bange for om leveringen var diskret nok, men den var yderst det var dejligt. Selve produktet er af super god kvalitet. Blød og bøjelig og let at indføre. Selve vibrator delen virker meget kraftig når man tænder for den, men den føles anderledes inden i dig, bedre. Man skal købe produktet hvis man gerne vil opleve fantastiske orgasmer. Den er let at rengøre og nem at "gemme væk", hvis det er det man vil. :)
Dejlig første analplug
Banditten - 30. aug. 2012
Havde købt den som en overraskelse og kæresten synes det så spænende ud. Den ser ikke så skræmmende ud når det første gang man skal prøve en buttplug. Det er meget frækt, at den kan vibrere. Det er et lille plus ved den. Alt i alt et godt køb og den er blevet brugt flere gange :D

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS