Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Fetish Fantasy Dobbelt Hollow Strap-on  var 1

Fetish Fantasy Dobbelt Hollow Strap-on

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Fetish Fantasy Double Penetrator er en hul dobbelt strap-on, der kan give vaginal og anal stimulation på én gang. Netop fordi denne strap-on er hul, kan den både bæres af kvinder og mænd.

Det elastiske nylon harnesss gør Fetish Fantasy Dobbelt Hollow Strap-on nemt at tage på og harnesset passer til de fleste. Harnesset tages lettest på som var det et par bukser. Er du mand og ønsker du at bruge Fetish Fantasy Dobbelt Hollow Strap-on, kan du føre din penis ind i hullet og derved give hende både større og fastere stimulation.

Denne strap-on er 15 cm lang og 4,5 cm i diameter udvendig. Indvendig er den 11 cm lang og 4 cm i diameter. Gratis blindfold maske medfølger. 100 % latex- og ftalatfri. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
fed oplevelse
Misse Møge - 18. jan. 2016
Min mand købte den dobbelt dildo med påspændingssele og vi hyggede os med den for første gang i weekenden. Jeg elskede den vildt. Jeg lå på alle fire med enden mod ham og han stod bag sengen. Han havde givet mig bind for øjnene, og jeg havde ikke set den før. Det var skønt at blive taget begge steder samtidigt. Jeg nødet det vildt! Jeg kan kun anbefale den varmt, hvis du er ti begeg steder på en gang.
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS