Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-on Sort var 1

Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-on Sort

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
699,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Tag strap-on sex til det ekstreme med denne Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-on. Du får en robust og hul strap-on, der er hele 25 cm lang og har en diameter på 5,5 cm. De indvendige mål er 15 cm i længden og 3 cm i diameter. På grund af  Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-ons store størrelse anbefaler vi den til jer, der allerede har erfaring med strap-on sex. 

Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-on kan både bæres af kvinder og mænd: Som kvinde kan den bruges som en almindelig strap on. Som mand kan kan du bruge Extreme Hollow Strap-on så din penis føles større og fyldigere. 

Dette sæt består både af selve strap-on dildoen og af et robust harness med brede stropper. Dildoen er lavet i fleksibel jelly gummi og er monteret med et stift plast rør, så både kvindelige og mandlige bærer kan tage kontrollen under sex. Harness seletøjet er lavet i imiteret læder, der har en tynd polstring på indersiden. Seletøjet er justerbart og kan indstilles fra 46-127 cm i livvidden. 

MærkeFetish Fantasy
UndermærkeExtreme
Produktvægt (g)550
Fuld Længde (cm)25
Indførbar Længde (cm)17.5
Indre Dybde (cm)15
Diameter (cm)5.5
Indre Diameter (cm)3.5
Strækbar DiameterNej
Strækbar OmkredsNej
Primært MaterialeGummi
FarveSort
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberTil Strap On-Brug, Hul
SprogEngelsk
SKU13419
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-on Sort
Aarhus Par - 10. sep. 2022
Et problem for os er at manden må ikke have et alt for stort lem. Det andet er at efter kun 2 brug var den ved at gå i syning og man er nød til at spænde den godt til ellers er det en ubehagelig oplevelse
Gude skøn!
Janjon - 24. may. 2018
Købte en til min kæreste som vi har brugt et par gange. Ved ikke hvem af os der synes det er frækkest, mig eller hende. De piger som siger størrelsen ikke har betydning har ALDRIG prøvet noget af den kaliber.. det skal nok ombestemme dem.
Stor og go
Par på 40 - 23. aug. 2017
Som start må det siges den er stor, man kunne måske ønske sig den lidt længere men ikke tykkere. Den er nem at bruge, dog er den svær at spænde ind så den sidder ordentligt til. Manden skal ikke være for veludrustet da han ellers ikke kan være i røret. Han skal ligeledes ikke være stiv for at få den på. Men alt i alt rigtig go til begge parter
Udfyldende
Den glade - 6. jan. 2015
Vi havde glædet os meget at modtage denne strap-on; da vi pakkede den ud, syntes den at være rimelig stor; men den føltes dejlig stor og udfyldende, idet konen tog mig bagfra. Aldrig har det været så fornøjeligt at blive udfyldt sådan.
som en sort pornostjerne
anneglad - 23. oct. 2014
Jeg hører til de kvinder, der fantaserer om sorte mænd. For 2 mdr siden kom han hjem med den her. Jeg vidste ikke noget, men han gav mig bind for øjnene og pludselig mærkede jeg den. Aldrig i mit liv har jeg været så fyldt ud. Men den er meget stor! Meget! Det tog mig lige et par minutter og en masse glidecreme, før jeg kunne klare 100% fart og kraft fremad, men så kom jeg også i en uendelighed. Jeg kan ikke anbefale den nok til kvinder der kan lide det meget, meget stort.
Stor og naturlig
Q - 18. sep. 2013
Den er meget naturlig at se på, lækker at mærke på og så er den stor i størrelsen. Et minus er dog, at manden ikke får det store ud af det fordi han ikke er i direkte kontakt med kvinden. Det ville være utrolig fedt hvis man kunne mærke kvinden samtidig. Hvis man vil lege længe er den perfekt eller ved problem med rejsning. Den er let at tilpasse.
OMG!!!
SD - 19. aug. 2013
Helt fantastisk strapon. Orgasme garanti hos både min kæreste og jeg. Supergod til kvinden som foretrækker det større end gennemsnittet, og til analt brug til de øvede uhm... HEAVEN! <3
Holow strap-on 10
Anonymous - 2. dec. 2016
Helt fantastisk ifølge min kæreste! Den fylder hende helt op og giver hende kæmpe orgasmer sammen med en Clitt Vibrator.
Maskinoversat fra sinful.se
Ekstrem nydelse
Anonymous - 13. mar. 2024
Enig med Lasse. Helt fantastiske orgasmer, jeg er 53 år gammel og har aldrig oplevet noget lignende. Orgasmegaranti på dette produkt!
Maskinoversat fra sinful.se
Stor og herlig
Anonymous - 11. may. 2018
Var lidt i tvivl om, hvorvidt jeg faktisk ville være i stand til at modtage denne store dejlige strapon... Men jeg nyder den mere for hver gang, vi bruger den....
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS