Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Fetish Fantasy Fetish Maske Spandex var 1

Fetish Fantasy Fetish Maske Spandex

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Denne Fetish Fantasy spandex maske er helt ideel til jer, der tænder på dominans lege og fetish outfit. Den giver et stilfuldt og kinky look.

Den elastiske maske slutter helt tæt omkring ansigtet - kun mund og øjne er synlige.

Masken kan evt. bruges i kombination med andre fetish produkter, som fx blindfold eller gags, for en fuldendt fræk oplevelse.

Masken er latex-fri. Den er onesize og kan derfor passe til alle.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
super
fllf - 7. may. 2020
super
Masken
Line - 29. jul. 2013
Jeg er meget glad for masken. Den er ikke varm at have på (GUDSKELOV), materialet er blødt og smyger sig omkring ansigtet. Det er muligt at have sit hår (jeg har lagt hår) inde under masken også, uden det bliver grimt, man skal bare sørge for at fordele det jævnt, evt. med det samme som man sætter under parykker (ligner en lille nylonstrømpe til håret), så fungere det rigtig godt. Det eneste minus der er ved masken er at den har en syning lige ned over panden og næsen. Hvis man har masken på for længe, så kan denne godt lave mærker.
En maske til mange lejligheder ...
Dennis - 9. nov. 2012
Fetish Fantasy's maske i spandex er et super krydderi til rollespil derhjemme med kæresten/partneren/ægtefællen og kan varmt anbefales, hvis man en aften får lyst til at deltage i en fetish- eller udklædningsfest for voksne. Masken kan sagtens anvendes i andre udklædningssammenhænge end de rent erotiske. Masken har et one-size fits-all materiale og smyger sig skønt omkring kvindens hoved og ansigt. Materialet er i rigtig behagelig kvalitet. Jeg har ikke givet masken 5 point for super kinky, da jeg mener, at den er endnu bedre end så: Den er en maske til mange lejligheder (kinky, som ikke-kinky), altså et mellem-point.

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS