Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Fetish Fantasy Head Teazer Penis Vibrator var 1

Oversigt

Vibrating Head Teazer er en effektiv penis vibrator fra Fetish Fantasy, der giver mulighed for en helt ny stimulerende oplevelse. Det bløde TPR-materiale omslutter din penis og forkæler dig med 7 forskellige vibrationer, der med sikkerhed vil være meget pirrende.

Når du har indsat den vibrerende bullet i lommen foran penishovedet og aktiveret vibratoren med den tilsluttede fjernbetjening, kan du bare læne dig tilbage og nyde følelsen. Du kan også lade din partner styre Fetish Fantasy Vibrating Head Teazers stimulation, f.eks. som del af et frækt forspil.

Efter brug rengøres Head Teazer let med varmt vand og evt en Sexlegetøj Rengøring. Obs! Fetish Fantasy Vibrating Head Teazer Bruger 2 stk. AA-batterier (Medfølger ikke).

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Let at bruge, perifer stimulering
Henrik - 2. aug. 2022
Produktet er let at bruge alene eller sammen. For mit vedkommende er der ikke orgasmegaranti da stimuleringen er perifer og vibrationerne forplanter sig ikke så godt i gummiet. Men det er dejligt i forbindelse med anden stimulering.
Uanvendelig
Skuffet - 5. jan. 2022
Jeg købte denne grundet de andre anmeldelser. Jeg havde set fremt til den, men jeg blev skuffet over kvaliteten (selvom man ikke kan forventet andet til prisen) samt anvendelsen. Efter 10 min måtte jeg tage den af, da jeg stort set intet følte. Og indenfor den periode havde jeg prøvet at tilpasse den et par gange. Det er nu kasseret, og jeg håber ingen anden køber den...
God
Dan - 2. nov. 2021
Det er et godt produkt og har altid haft gode erfaringer med hurtig levering
Virker efter hensigten.
Arcticsub - 19. mar. 2018
Det får dig ikke nųdvendigvis til at komme helt af sig selv, men med lidt ekstra stimulering på testiklerne eller analt er det sagtens muligt at komme uden at rųre penis. Vibratorens og styretųjets kvalitet virker lidt billigt, men til den pris er der ikke noget at kritisere. Anbefales.
0
Helt ok
Anonymous - 13. mar. 2024
Det er så som så, vil anbefale at bruge det sammen med andre produkter.
Maskinoversat fra sinful.se

Fetish Fantasy Head Teazer Penis Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS