Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Fetish Fantasy Kraftigt Hogtie Kit var 1

Fetish Fantasy Kraftigt Hogtie Kit

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Fikser hinanden med dette kraftige og meget holdbare Fetish Fantasy Hogtie Kit.

Brug fx kittet således, at den ene af jer ligger på maven med hænder og fødder fiksering bag ryggen.

Sættet består af i alt 4 manchetter til hænder og håndled, som er fremstillet i blød neopren og derfor meget behagelige at have på. Mancehetterne sættes fast på den medfølgende O-ring med metal karabinhager og kan nemt fjernes fra ringen igen.

Manchetterne er desuden justerbare. De spændes med et metalspænde og kan indstilles  i 5 forskellige huller.

Sættet giver mulighed for et væld af forskellige stillinger, og med det medfølgende blindfold får i en ekstra lille twist til legen.

Når man bruger blindfoldet vil selv den mindste berøøring føles meget intens.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Godt køb som er nem at bruge
Mars - 15. dec. 2014
Produktet virker som super kvalitet. Manchetterne er ret nemme at få på, og derefter nemme at hægte på midterstykket. Det er helt sikkert et godt køb som kan bruges i mange stilligner. Dog værd at nævne: manchetterne læses fast ved at føre en metalsplit igennem nylon båndet. Efter 2 gange brug, kunne det tydeligt ses hvor de havde været spændt fast, og min bekymring går på hvor længe der går før at nylon båndet går i stykker. - Det er måske ikke et problem, det må tiden vise.
ok udstyr
den lystne - 21. oct. 2013
Hurtig levering, ingen problemer. Udstyret kunne dog være mere solidt og robust lavet. Det virker ikke som om, at det kan holde til mange heftige ture i høet
Et godt begynderkøb
TT - 15. oct. 2013
Sættet består, som man kan se, af tre dele. Et centerstykke, to håndledsmanchetter og to ankelmanchetter. Centerstykket, en stor O-ring med fire nylonremme. Remmene er så påsat karabinhager med fjederkroge. Kvaliteten er god og holdbar, vi var lidt nervøse for om metaldelene nu holder, men der har ikke været nogen problemer. Det eneste man savner er et håndtag til at åbne karabinerne med, da det godt kan være lidt besværligt i kampens hede. Nylonremmene kan flyttes frit omkring O-ringen, hvilket giver en god fleksibilitet til at bruge med et af manchetparrene som så igen sættes fast til noget andet. Håndleds og ankelmanchetterne er ens, ankelmanchetterne er bare lidt større. Manchetterne er lavet af samme type nylon som enhver anden nylonrem man kan købe i et byggemarked. Det er holdbart, men desværre også ret skarpt i siderne. Heldigvis er de foret med neopren, så det er ikke et problem i praksis. Nylonen giver dog en lidt "billig" følelse af materialet. Manchetterne lukkes ligesom et bælte. Det fungerer, men grundet nylonen føles det igen lidt billigt. Manchetterne spændes fast til andre ting ved en D-ring. Manchetterne er overraskende behagelige at have på, men med tidens slid så varer lykken ikke ved. Kanterne fra nylonen vil irritere og tage fokus efterhånden som sættet bruges. På plussiden sørger neoprenen for at blodcirkulationen ikke afbrydes. Vi købte sættet i kombination med bedstraps, dels fordi manchetter ikke følger med førnævnte, men også fordi centerstykket byder på en utrolig fleksibilitet. Det gør bare legen lidt bedre at man kan udfolde sig det mere. Sættet har givet mod på, på sigt, at købe et lidt dyrere og lækrere sæt. Vi har dog ikke flået og hevet vildt i sættet, men det holder fint en person fast. Køb det fordi i vil udforske denne spændende side af samlivet, som begyndere har vi fået virkeligt megen sjov ud af købet.
God
Anonymous - 13. mar. 2024
Et ganske ok produkt, ikke af god kvalitet.
Maskinoversat fra sinful.se
Køb læder/imiteret læder
Anonymous - 13. mar. 2024
De er uvirksomme. De holder ikke engang et stykke finanspapir i lænker. Strækbare.
Maskinoversat fra sinful.fi

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS