Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Fetish Fantasy Sex Stol var 1

Oversigt

Oplev en helt anden og anderledes form for sex med denne Fetish Fantasy Sex Stol. Stolen giver mulighed for et væld af forskellige og vægtløse stillinger.

Stolen er designet til at kunne holde lidt af hvert  - den kan bære op til 136 kg.

Stellet er fremstillet i meget holdbart stål, og selve sæddet består af to gennemsigtige og fleksible bånd af meget holdbar TPU-plast. Sædet gøres nemt rent efter brug.

Imellem sædets to holdbare plast bånd er der et mellemrum, som gør det muligt for ham at trænge meget lang ind, når hun lader sin numse glide en smule ned mellem de to bånd.

Stolen giver mulighed for både vaginale, anale og orale stillinger, og det bedste af det hele er, at stolen ligner en ganske almindelig moderne stol, som sagtens kan stå fremme, når I ikke bruger den.

MærkeFetish Fantasy
UndermærkeSeries
Produktvægt (g)2200
Fuld Længde (cm)61
Primært MaterialeStål
FarveKlar
SprogEngelsk
SKU12574
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Dårlig
Mand - 13. mar. 2023
Ingen stabilitet, ikke særlig elastisk
Solid produkt, men ikke elastisk nok
Simon - 27. jan. 2023
Her har vi med et møbel at gøre, som er af god kvalitet og nemt at samle. Højden er umiddelbart god for langt de fleste. Stolen er særlig god til stillinger som er stillestående (face-ish sitting), men så snart der skal bevægelse på begynder den at halte. Selve "selerne" er af plastic som ikke giver særlig meget efter. Var disse lavet af elastik ville det formentlig give en bedre "bounce" effekt, hvilket gør det mindre hårdt i benene for kvinden og/eller manden.
Verdensklasse
Jorge - 13. jul. 2017
Jeg ærgrer mig kun over én ting ved stolen, det er at jeg ikke opdagede den for længe siden.! Kan stærkt anbefales.
Lækkert køb
Cille - 8. jan. 2014
Det er en rigtig god stol. Behagelig at sidde i. Giver mulighed for at man kan rette sig ind alt efter om man vil stimuleres i det forreste eller bagerste hul. Der er plads til at kæresten kan have en pude under hovedet så han ligger behageligt når han skal arbejde. Samtidig er den også rigtig god hvis man er nybegynder med urinsex. Den tillader at man kan slappe af og åbne for sluserne. Den mangler klart lidt beskyttelse til benene, så den ikke larmer for meget på gulvet, eller ridser det, når man skal rejse sig fra den. Yder mere har den endnu et minus. Og det er at den er møgbesværlig at samle. Der er ikke sat afmærkninger til hvilke stænger der passer i de forskellige huller, så det tager tid at få den samlet.
Det er en rigtig dejlig ”stol” som vi er glade for.
Paul - 13. sep. 2013
Det er en rigtig dejlig ”stol” som vi er glade for. Man sidder rigtig godt og behageligt på den, og afstanden mellem de to lameller er glimrende. Hovedhøjden kan justeres med en pude så presset mod ansigtet bliver det ønskede. Stolen er god hvis man har svært ved at sidde lang til på knæ eller på hug for at få anal stimulation. Ønsker man en endnu mere behagelig siddestilling, kan stolen stilles på en madras eller lav seng, så benhøjden er ligesom en stol. Stolen er lige til at skille af og stille væk og kan også bruges til urinsex. Et rigtig godt alternativ til selv at lave én. Paul
Kan helt klart anbefales
Tina & Flemming - 15. aug. 2013
HOLD DA OP … 700 kroner for et par jernrør og lidt plast strimler, de må ha fået solstik hos Sinful, men vi lod os rive med og tænkte så lad gå! Produktet opfindelse er super efter vi har afprøvet det. Samlingen af produktet tager ca. 15 min og kunne godt være bedre – vær opmærksom på at der sidder møtrikker til at samle stolen, disse SKAL man være opmærksom på under anvendelsen – de er lidt skarpe og burde være beskyttet med et plast hætte. Ved samlingen anbefales det at man bruger en Topnøgle for at fastspænde stolen rigtigt, da det er noget fedteri at stå med en svensknøgle! Øvrige mangler ved stolen er, at det mangler nogle gummi ”fødder”, der er huller til et eller andet i stellet men der er ikke nogle ”fødder” eller gummipropper. Men det kan være noget larm at anvende stolen på et klinkegulv. så sæt nogle ”filt-dupper” under stellet … Disse er dog også noget ”rod” hvis man bruger stolen til massage / og eller i våde lege, da de så skal skiftes efter brug. Når det så er sagt, kan stolen kan anvendes på utrolig mange måder – det fedeste er, kvinden sætter sig på stolen og manden ligger under. Kvinden kan side helt afslappet ( og ikke som i normal ride stilling ) og ”spænde” lidt. I det hun er helt afslappet og åbner sig naturligt, så kan du nå dybt ind – og på en måde som, der kun er en ting at sige til: det skal prøves. OBS, vær lige opmærksom på at du når punkter i kvinden som ikke opnås på anden måde, og at hun meget vel kan komme så kraftigt at hun sprøjter – så køb et lak lagen eller det perfekte Body Slide Erotisk Massage Lagen Lak, kan også købes her på siden ! Stolen er så god i anvendelse at hun selv kommer med den, eller sidder klar med røven presset godt ned i sædet og siger – kom så skat… stolen er et 100% godt køb.
Sexstol
Ann - 19. aug. 2018
En fin stol, der opliver vores sexliv. Du sidder fast og sikkert på den, fordi stolen er stabil og plastiksędet er blųdt og behageligt. Du skal dog have en god overflade, ellers kan stolen glide. Det er kun ens fantasi, der sętter gręnser for, hvad man kan bruge stolen til. Vi anbefaler den virkelig til andre par.
0
Helt fantastisk!!!
Anonymous - 13. mar. 2024
Et fantastisk produkt på alle måder, især når du vil give en kvinde en god mundfuld, stoffet spreder sig smukt direkte på dit ansigt, og det bedste ansigtsknald er garanteret ... denne gav min ægtefælle en øjeblikkelig enorm orgasme og skød smukt over hele mit ansigt ... Jeg har ikke selv været så liderlig i lang tid, som jeg er nu ved hjælp af den stol. En varm (og fugtig) anbefaling til alle...
Maskinoversat fra sinful.fi
Sexstol
Anonymous - 9. dec. 2021
Vanskelig at samle på grund af kvalitets- og størrelsestolerancer. Prisen er høj i forhold til kvaliteten. Fastgørelsesskruer uden gevind river monteringsbeslagene ud (materiale porøst/dårlig kvalitet). Stolen holder nu sammen uden skruerne, måske. Fungerer dog efter hensigten
Maskinoversat fra sinful.fi

Fetish Fantasy Sex Stol

819,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS