TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Fetish Fantasy Shock Therapy Fantasy Wand var 1

Fetish Fantasy Shock Therapy Fantasy Wand

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Har dig og din partner lyst til at udfordre jer selv med pirrende elektrosex, så er Fetish Fantasy Shock Therapy Fantasy Wand perfekt til jer.

Elektrostaven kan bruges overalt på kroppen til at give stød. De elektriske impulser gør dig ekstra sensitiv og ophidset, hvilket intensiverer din sexoplevelse. Brug staven på dig selv, eller dominer din partner med de pirrende strømstød.

Staven har 9 forskellige intensitetsniveauer, der varierer fra det helt blide til lidt kraftige elektriske stød. Der medfølger 3 forskellige hoveder: Det ene er glat og rund, det andet har en lille kugle, og det tredje har knopper.

Fantasy Wand er 19 cm lang og batteridrevet, hvilket gør den let at håndtere. Den har et LED-display og et brugervenligt interface. Den må ikke bruges i vand.

Ved rengøring tørres staven med en fugtig klud og sprayes med en sexlegetøjsrens. Der kan bruges en gel til elektro sexlegetøj sammen med staven for at få en ekstra god oplevelse.

OBS. Vær opmærksom på, at staven kun virker, når der er et kredsløb. F.eks. Hvis du holder staven i din ene hånd og berører din partner med den, så skal din anden hånd også have kontakt til din partner, før staven kan give stød.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS