Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Fetish Fantasy Stor Hollow Strap-on Vibrator var 1

Fetish Fantasy Stor Hollow Strap-on Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Fetish Fantasy Stor Hollow Strap-On Vibrator er en 25 cm lang og strap-on med en diameter på 6 cm, der kan bruges af både kvinder og mænd.  Indvendigt måler denne hule strap-on 23 cm  i længden og 3,25 cm i diameter.

Som kvinde kan du bruge denne Hollow Strap-on Vibrator som en alm. vibrerende strap-on. Som mand kan Fetish Fantasy Stor Hollow Strap-On få din penis til at føles fyldigere og længere. Vi anbefaler Fetish Fantasy Stor Hollow Strap-On Vibrator til jer, der i forvejen har erfaring med strap-on sex.  

Den indbyggede vibrator i Fetish Fantasy Stor Hollow Strap-On har 7 forskellige, pulserende vibrations mønstre, der kan fjernstyres med den medfølgende fjernbetjening. 

Denne store og lækre Fetish Fantasy Stor Hollow Strap-On Vibrator er lavet i silikone, der er fleksibelt og som føles blødt. Vi anbefaler, at I bruger en vandbaseret glidecreme sammen med Fetish Fantasy Stor Hollow Strap-On Vibrator, så den føles ekstra blød og lækker, og så den er mere behagelig at føre op. 

Seletøjet der følger med,  har smalle silikone stropper, der kan er nemme at justere og hægte sammen. Stropperne kan justeres fire forskellige steder så den passer bæreren bedst muligt. Seletøjet passer op til 142 cm i taljen. 

Der medfølger en 29 ml flaske med glidecreme og en 29 ml. flaske med sexlegetøjs rengøring. 

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS