Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Je Joue Fifi Rabbit Vibrator var 1

Oversigt

Elsker du rabbit vibratorens nydelsesfulde stimulationer? Og er du vild med power? Je Joue giver dig, med deres udgave af den populære rabbit vibrator Je Joue FiFi, en meget kraftig stimulering, både vaginalt og på klitoris.

FiFi er for dig, der ønsker powerfulde vibrationer og dig, der vil have, at kvalitet og design går op i en højere enhed. Vibratoren hører til i den luksuriøse ende, og du får virkelig noget for pengene.

Vibratoren adskiller sig fra andre rabbit vibratorer ved at være lidt mindre i størrelsen. Den er dog stadig utrolig effektiv i sine vibrationer, som du selv kan styre om skal være milde, kraftige eller pulserende. De intense vibrationer er lydsvage.

FiFi er designet til at stimulere dig indvendigt samtidig med, at den vibrerer mod din klitoris. Kaninens to "ører" lægger sig tæt omkring din klitoris og stimulerer hele området. Vibratorens krumning gør, at du også kan bruge den til at stimulere dit G-punkt.

FiFi er i marts 2012 blevet kåret til Danmarks Bedste Rabbit Vibrator på Ekstrabladet.dk. Dommeren udtaler bl.a.:

"Høj kvalitet og ergonomisk korrekt design, gør FiFi nem og effektiv at benytte. Fremstillet i medicinsk silikone, 100 procent vandtæt og med ret så heftige vibrationer, der på den positive facon seriøst kan føles. Lidt dyr, men alle pengene værd. Så spar hellere op til denne end at gå på kompromis".

Vibratoren har et meget stilfuld design. Den er kurvet og slank og silkeblød i overfladen. Den er fremstillet i medicinsk silikone og er designet i samarbejde med anerkendte sexeksperter fra hele verden.

For at få den absolut bedste oplevelse med FiFi, anbefaler vi, at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med vibratoren.

FiFi ligger i en fin opbevaringsæske, hvor også opladeren ligger. Opladeren er en magnet oplader, som nemt klikkes på FiFi.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Skuffende
C - 10. jul. 2017
Havde store forventninger til Fifi'en, men er desværre blevet skuffet. Den er meget hård og ufleksibel i materialet. Knapperne er svære at betjene, og rent ergonomisk har man et ret dårligt greb om den. Især kombineret med, at man skal trykke hårdt og længe på knapperne før den reagerer, så får man faktisk lidt ondt i hånden. Den er dog pæn og leveres i en flot æske. Og et plus er, at den er lydsvag samt nem at rengøre. Men alt i alt er jeg desværre ikke imponeret.
Pæn men ikke imponeret
Mette - 20. jan. 2017
Købet var en gave. Mine forventninger til fifi var tårnhøje. Jeg var virkelig overasket over hvor ikke-bøjelige ørerne er .. I videoen ser de meget bøjelige ud. men det er de virkelig ikke. Selve dildoen er helt hård i overfladen. Der er intet blødt over den overhovedet, den kunne ligesågodt være lavet af sten. Den har fine vibrations-mønstre, knappen man skifter mønster på kunne være mere følsom overfor tryk så man ikke skulle anstrenge sig så meget for at skifte vibration. Der er god variation i vbrations-mønstrene - det er dejligt. Den tåler ikke at falde 30-40 cm fra seng til gulv, så går den altså i udu :) Selve den genopladelige del fungere godt, den lader hurtigt. Vandtæt og nem at rengøre. Ellers er den rigtig fin, har en flot æske, nem opladning, vibrere godt, ok at bruge. Jeg ved ikke om jeg synes den er 800+kr værd. Jeg ville nok ikke have ønsket mig en fifi, skulle jeg have vidst alt dette på forhånd.
Lækker og nem vibrator!
Nanzøh - 8. oct. 2014
Vibratoren er lavet af et silkeblødt materiale, der sammen med glidecreme føles fantastisk mod huden, og glider nemt i forhold til dildoer af andet materiale. - Vibratoren har forskellige vibrations styrker og er oven i købet også genopladelig! Det er dejligt at man ikke er afhængig af batterier og man til enhver tid kan smide den i stikkontakten! Formen er virkelig lækker og man kan virkelig fornemme at det er er kvalitets produkt. Et produkt der virkelig er blevet gjort noget ud af! Den er ikke lige så voldsomt stor som mange andre vibratorer, dette er også med til at gøre den rigtig lækker, da produktet har den perfekte størrelse. Produktet kan let rengøres, og kan også tages med i bad! - det er min yndlings vibrator, af alle dem jeg har prøvet . Jeg har snart haft min FiFi i 2år ;-)! Det er virkelig et godt produkt der bare har levet op til forventningerne!
Lækker og æstetisk flot vibrator
Nina - 24. mar. 2014
Denne vibrator er lavet i det blødeste materiale og er rigtig flot - æsken dertil ligeså. Man kan justere på både styrken og vibrationsmønstret, hvilket er et plus. De små knapper i bunden kræver lige lidt tilvænning, men samlet set en rigtig lækker vibrator.
100% tilfreds!
Q - 2. dec. 2013
Jeg søgte efter noget som så smukt ud, ikke var vulgært og stadig havde kraftige vibrationer... FiFi har det hele! Den er virkelig alle pengene værd. Jeg vil langt hellere betale lidt mere og så få et produkt som virkelig leverer, end at købe adskillige billigere produkter som så bare ender i skabet efter én gangs brug. Varme anbefalinger herfra <3
Sublim
Girl - 15. may. 2013
Det var mit første møde med en vibrator og sikke et møde....:) Den er nem at bruge, har mange forskellige indstillinger og hastigheder og der var orgasme-garanti hos mig fra 1. gang! Jeg kan klart anbefale denne, også til nybegyndere! Den er alle pengene værd :)
Orgasmegaranti!!!
Loui - 1. dec. 2012
Jeg har haft et utal af vibratorer - aldrig har jeg prøvet én som denne!! Den ser ikke ud af meget, men tag ikke fejl!! Den har de helt rigtig former og krumninger og vibrerer skønt, man kan nøjes med kun at vippe den, istedet for at få kramper i arm og hånd. Når den vippes bagover (mod anus) går den op og vibrerer på G-punkt... Den kan sidde næsten selv, hvor man blot behøver at vrikke underlivet. Supernem at bruge og finde ud af - Du behøver ikke at læse lange manualer før du går igang. Materialet er lækkert, føles næsten som fløjl. Ekstra store plusser er at den skal lades op og opbevares i eksklusivt lignende æske. Fantastisk vibrator - 100% orgasmegaranti! Kan bruges både af par og single - Du vil slet ikke kunne lade være! ;) De STØRSTE anbefalinger herfra - Du vil aldrig fortryde dette køb!
Must have.......
Dorthe - 22. sep. 2012
Dette produkt er bare fantastisk... Jeg kan kun anbefale Rabbit - det er ikke mere end fantastisk. Let at betjene - og super følelse. Fungerer fint alene eller sammen med en partner.
Min lyserøde "panter" rabbit
Bente Hansen - 19. sep. 2012
Er alene og har købt den til mig selv. De første gange var ikke nogen succes - men nu virker den absolut efter hensigten. Er super glad for købet. Eneste minus - er lidt svært at regulere +/- knapperne. Kan være svære at aktivere.
FiFi fedt legetøj.
AM Wilkens - 16. sep. 2012
Min mand købte FiFi til mig, og det er en rigtig god vibratior. Jeg skal bare lære den lidt bedre og kende, for så tro jeg på fuld orgasme garanti. Den er jo rigtig god og have med i bad, så man for fuld værdi af den.

Je Joue Fifi Rabbit Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS