Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Fleshlight Mr Limpy Packer Small var 1

Fleshlight Mr Limpy Packer Small

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Plejende Pulver til Realistisk Sexlegetøj 150 g
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
129,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Fleshlight Mr. Limpy Packer Small er ideel til dig, som ønsker en ekstra blød packer.

Den er særligt velegnet i et packer harness for en realistisk følelse og en naturlig bule i bukserne.

Mr. Limpy Packer Small er fremstillet i Fleshlights kendte Real Feel Super Skin materiale, der minder utroligt meget om ægte hud.

Fordi packeren er blød og fleksibel, kan den strækkes, bøjes og drejes, som du har lyst.

For at holde Mr. Limpy blød og indbydende, bør du jævnligt pudre den med Fleshlight Pulver, der også beskytter din packer, så den holder længere.

Fuld længde på 10 cm, hvoraf skaftet udgør 7cm. Diameteren er 3 cm.

MærkeFleshlight
UndermærkeMr
Produktvægt (g)180
Fuld Længde (cm)10
Diameter (cm)3
Primært MaterialeTPE
FarveNude
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberRealistisk
SprogEngelsk
SKU14447
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God packer, men burde hjemkøbes i flere "hudtoner".
FTM - 23. jan. 2022
Mr. Limpy er et fint produkt til meget billige penge. Desværre passer hudtonen ikke helt til mig. jeg ved at Mr. Limpy produceres i flere hudtoner og disse burde føres i forretningen (Sinful) således, at FTM transpersoner kan købe den farve der passer bedst til deres hudtone.
Mega nice
TaTa - 16. jan. 2021
Det er en mega Nice packer, den hjælper rigtig meget men mit bottom dysphoria. Det var fedt at vide at man Some transkønnede kunne kommer herind og finde en packer det lige er en 10/10
Alias
Hvorfor ikke - 21. jun. 2020
Jeg skaffede det fordi jeg tænkte hvorfor ikke, efter at have prøvet det, kombineret med en klitorisvibrator er den faktisk meget stimulerende, den lille størrelse gør at man længes efter lidt mere, men man kan jo altid tage andet legetøj eller manden med ;)
God til nybegynder
M - 17. may. 2021
Komfortabelt materiale og let at sętte på plads. Den holder sig bedre på plads med strammere trusser, men ellers anbefaler jeg en sele eller lignende. Det hele var helt ok, selvom den for mig selv var lidt mindre end forventet, hvilket betyder, at der nok snart er en stųrre model på vej. Hvis du er usikker, så er dette nok til at komme i gang, og du vil bruge den hver dag :)
0
Fremragende til nybegynderen
E.L. - 2. feb. 2020
Jeg kųbte Mr. Limpyn Packer (Small) som min fųrste packer, og det har langt overgået mine forventninger. Materialet fųles rart, og packeren får dig til at fųle dig berųrt hele tiden. Packeren er blųd og fųles autentisk og er ęstetisk smuk. Den lille packer ser ęgte ud i trusserne og fųles behagelig mod huden. Uden nogen form for sele kan packeren begynde at bevęge sig malplaceret, men intet dramatisk overhovedet. Mr. Cleaning the limp er nemt med męrkets egne produkter. Den kom i en meget diskret pakke. Selve packeren blev ikke leveret med nogen opbevaringstaske (den var pakket i en lille plastikpose), så måske skal man bestille en opbevaringstaske, hvis du ikke vil have packeren, hvor alle kan se den.
0
God fųrstepakker!
Matteus - 15. dec. 2020
En god first packer til transmaskuline mennesker, stųrrelsen fungerer bedst for en kortere og/eller mindre person. Pungen er lidt stor, men du kan lęgge skaftet til siden for en mindre bule. Let at skylle af, men bliver let fedtet, hvilket kan lųses med majsstivelse.
0
Endelig færdig
Anonymous - 13. mar. 2024
Et produkt, der føles og ser livagtigt ud, og som virkelig øger en transmands selvtillid. Jeg har haft min mr.limpy i ca. 6 måneder og er meget tilfreds, det eneste, der trækker lidt ned, er, at kuglerne er så store, at man i starten bruger lidt tid på at finde ud af, hvordan man placerer den, så det ikke ser ud, som om man har en konstant erektion. Kan varmt anbefales til alle, der overvejer at købe en packer.
Maskinoversat fra sinful.no
Den kunne godt være lidt mere holdbar, men den ser perfekt ud og føles perfekt.
Anonymous - 13. mar. 2024
Købte denne for første gang for 6+ år siden, det var min første packer og den eneste jeg havde, fordi jeg var så glad, at jeg aldrig havde lyst til at prøve nogen anden. Den kunne godt være lidt mere holdbar, under varme og tryk i lang tid kan den blive omformet lidt gran og er så fast, så især når den er ny og kan få små rifter ret nemt. Det er min eneste kritik, den virker stadig og holder i mange år.
Maskinoversat fra sinful.se
Fungerer godt
Anonymous - 2. may. 2022
God kvalitet, nem at bruge, ser realistisk ud. Sidder ikke fast af sig selv, så den kan bevæge sig rundt i bukserne og se lidt mærkelig ud, især under træning.
Maskinoversat fra sinful.no
Fantastisk til begyndere!
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette var min første packer, og jeg er virkelig glad for den! For mig fungerede den fint til bare at have på i undertøjet, men det er selvfølgelig forskelligt for alle. For en, der er mindre/tyndere, er den mindste nok bedst! Men selv jeg, som er stor og lidt tykkere, havde en god oplevelse med den lille! Når jeg ser mig i spejlet og tager billeder, ser jeg en tydelig forskel, som giver mig en god følelse som transmasc-person! Personligt vil jeg nok stadig gå op til medium på et tidspunkt. Den er meget blød og behagelig mod huden, hvis man skal have den på i undertøjet. Lidt kløende og uvant de første par gange, men det bliver mere naturligt efter et stykke tid. Jeg vil også råde folk til at vaske den med sæbevand og derefter støve den af med majsstivelse, så den ikke klistrer. Til prisen er den helt perfekt! Jeg elsker den så meget! Vil varmt anbefale den til de transmaskuline, der vil prøve den!
Maskinoversat fra sinful.no
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS