Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Fetish Tøj

Uanset om du mangler inspiration til en fræk festish aften derhjemme eller om du forbereder dig til årets store fetish fest, så har vi her på Sinful.dk shoppen det, du har brug for. Vi har bl.a. frække fetish kjoler og fetish masker til enhver lejlighed, ligesom vi naturligvis også har andet fetish tilbehør, som er perfekt til at skabe et meget stilfuldt og frækt fetish outfit. I udvalget af vores fetish tøj er det især materialer som lak og latex, der dominerer.

Mest populære produkter

Udfordrende og sofistikeret fetish tøj

Hvad er fetish tøj?

Du har sikkert hørt ordet fetish før, men ved du egentlig, hvad det betyder? Fetish betyder slet og ret seksuel tiltrækning af det anderledes, eller stærk tiltrækning til et objekt eller materiale, der har særligt stor seksuel magt over den enkelte. Fetish dækker dermed over mangt og meget, men forbindes generelt i den erotiske branche med BDSM og erotisk dominans - altså bindelege og rollespil - hvor der optræder rekvisitter som piske og reb, manchetter og halsbånd.

Sextøj til fetish leg er typisk fremstillet i materialer som lak, læder, wetlook og latex, der giver et sexet, råt look. En af de mest populære materialevalg inden for sextøj er latex. Latex tøj har særligt vundet indpas blandt fetishister, fordi materialet smyger sig tæt ind til kroppen og giver et skinnende, forførende og kinky look.

Fetish-inspireret sex tøj gør det efter sigende nemmere at eksekvere rollen som master eller slave, fordi udøveren har en slags anderledes, materiel attribut at læne sig op ad.

Udforsk vores store udvalg af kjoler, corsager, kostumer, undertøj, masker, catsuits, strømper og meget, meget mere. Hos Sinful finder du fetish tøj i en lang række pirrende, eksklusive materialer til frække og uartige lege af enhver art. Du finder kvalitetsprodukter fra alle de kendte brands, heriblandt danske Obaie, der leverer masser af lækkert BDSM udstyr.

Hvilket sextøj skal du bruge til din fetish?

Rigtig mange af os gemmer på frække fantasier, som involverer noget, der måske kan betegnes som lidt ud over det sædvanlige. Vi er alle sammen forskellige - og gudskelov for det.

Måske er du typen, der går rundt i al hemmelighed og drømmer om, at din partner vimsede omkring og gjorde rent derhjemme iført et frækt kostume? Måske har du fantaseret om at blive bundet på hænder og fødder og pisket kærligt i numsen med en flogger eller spanket med paddle.

Hos Sinful elsker og hylder vi alle seksuelle fantasier og finurlige og farverige præferencer. Derfor har vi også sammensat et fantastisk sortiment af fetish tøj, lak tøj og latextøj i form af latex trusser og latex kjoler, som tilgodeser alle vores vidunderlige kunder – uanset hvor langt oppe eller nede på kinky-skalaen, de befinder sig.

Er du på udkig efter en simpel og sofistikeret g-streng, har vi med garanti én på lager, der falder lige i din smag. Er du til den mere avancerede slags udklædning, kan du med fordel udforske vores kæmpe udvalg af korsetter, hætter og latex masker, hele fetish kostumer, benklæder med penis sleeves, bundløse trusser og jumpsuits, BH’er og hofteholdere, playsuits og t-shirts til både ham og hende. 

Find din nye fetish outfit hos Sinful

Uanset om du skal lægge op til en fræk aften hjemme i privaten eller deltage i en kinky begivenhed ude af huset, så behøver du næppe at søge yderligere på internettet for at finde det perfekte fetish tøj. Hos Sinful er vores sortiment omfattende og mangfoldigt nok til at dække selv dine vildeste behov. 

Vi ved naturligvis godt, at det kan være lidt af en mundfuld at finde vej i den store sex tøj og fetish jungle, og vi er jo trods alt Skandinaviens største online sexshop, så vi så vi ynder at have et udvalg af fetish outfits, der matcher.

Derfor har vi også sørget for at have en vanvittigt kompetent kundeserviceafdeling fuld af eksperter, der sidder klar til at hjælpe dig. Alle vore medarbejdere kan hurtigt og nemt guide dig hele vejen fra fræk fantasi over levering til kyndig brugsvejledning og tips og tricks til vedligeholdelse. Vores kundeservice hilser alle spørgsmål velkomne.

Hvis du er blevet fristet til at begynde et helt nyt kapitel af dit liv, hvor du kan udleve alle dine fetish fantasier, så er Sinful det helt rigtige sted at starte. Og du behøver heldigvis ikke at vente længere, for vi har nemlig specialiseret os lynhurtig og yderst diskret dag-til-dag levering.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS