Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Fleshlight FleshWash Rengørings Spray var 1

Fleshlight FleshWash Rengørings Spray

99,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Denne Fleshlight Wash rengørings spray er specielt udviklet til din Fleshlight.

Den indeholder effektive antibakterielle ingredienser, som renser din Fleshlight og holder den ren, bakteriefri og hygiejnisk. 

Frimaet bag Fleshlight anbefaler, at du bruger sprayen til alle dine Fleshlight produkter.

For at få det bedste resultat, skal du først vaske dit Fleshlight sleeve - både indvendigt og udvendigt. Derefter sprayer du et godt lag Fleshlight Wash på og lader den tørre.

Vi anbefaler, at du også bruger en Fleshlight pulver, inden du sætter sleevet ind i casen igen.. Dette vil gøre, at den beholder sin bløde og lækre overflade.

MærkeFleshlight
UndermærkeAccessories
Produktvægt (g)130
Volumen (ml)100
IngredienserAqua, Chlorhexidine Digluconate, Propylene Glycol, Cocamidopropylamine Oxide, Citric Acid, Cl 19140, Cl 42051
FarveKlar
EgenskaberVegansk
SprogEngelsk
SKU12539
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Der findes bedre alternativer
K - 30. dec. 2023
Sprayen rengør som den skal og der er væske nok til mange rengøringer, da der kun skal bruges få sprøjt. Men indholdet er skadeligt for vandmiljøet. Der findes andre produkter som kan gøre et lige så godt stykke arbejde, uden at belaste miljøet.
Okay
Mette - 29. aug. 2018
Nemt at bruge. Drøj i brug. Men synes det virker skrapt og mærkeligt at skummet skal lufttørres.
Nemt at bruge, og drøj i brug
Mars - 16. dec. 2014
Var i første omgang lidt skuffet over at jeg skulle købe rengøringsmidler ved siden af Fleshlight - det havde da været så meget nemmere med sæbe. Nå, men jeg fik den købt, og det er nemt at bruge. Skyller bare min fleshlight af, sprøjter noget af det her på og vasker, og skyller efter. Der går ikke ret meget til, så flasken her kommer til at vare længe. Og så efterlader den en let, frisk duft på fleshlighten, som får den til at virke ren og indbydende.
Utrolig velfungerende.
Frederik - 20. feb. 2013
God og hygiejnisk rens, der er let at bruge og som renser utrolig godt. Rensen er let tilgængelig og nem at påføre - den arbejder selv med materialet og skal derefter bare vaskes af - fungerer ligesom sæbe, men beskytter din fleshlight bedre, og behandler den mere skånsomt.
Perfekt.
Tarmo - 4. nov. 2020
Meget glad for denne rengųringsspray. Anbefales
0
Meget god.
Jimmy - 2. aug. 2017
Har en frisk lugt ,og på trods af den lille flaske, som jeg har kųbt, holder den lęnge. Skummer ikke meget, men opfylder sin funktion til 100%. Helt tilfreds med kųbet af denne sammen med en FleshLight Girls.
0
Godt vaskemiddel med en fantastisk duft
Anonymous - 13. mar. 2024
Nem at bruge, bare spray i hele fleshlighteren og gnid ind med hænderne, indtil det hele er skummet op. Den har også en fantastisk duft. Kan varmt anbefales frem for zalo og sæbe, der kan ødelægge produktet. Fantastisk sprayflaske til den rigtige mængde sæbe.
Maskinoversat fra sinful.no
Godt rengøringsmiddel til kødlommer
Anonymous - 8. mar. 2017
Rengøringsmiddel, der fjerner ubehagelige lugte fra din fleshlight efter brug. God duft, der også lugter af vandmelon :)
Maskinoversat fra sinful.no
Fleshlight Fleshwash
Anonymous - 13. mar. 2024
Rigtig godt produkt til grundig rengøring af Fleshlight-produkter og produkter i silikone. Anbefal og spray et par gange i hver ende af Fleshlight-indsatsen og også udvendigt. Sprayen skummer godt, og det anbefales at massere den godt ind udvendigt og forsigtigt indvendigt. Lad det virke i et par minutter og skyl godt efter med varmt vand i et par minutter, lad ikke rensemidlet tørre ind i produkterne, som der står mange steder. Til sidst, når Fleshlight-indsatsen er helt tør, er det en god idé at påføre Fleshlight-pudder både udenpå og indeni indsatsen, så den forbliver som ny og blød, igen meget VIGTIGT, at Fleshlight-indsatsen er helt tør, før du påfører pudderet. Et andet tip er, at når du lægger Fleshlight-æsken væk, så sørg for, at låget i bunden IKKE er skruet helt på igen, men lad det være skruet løst på, så hvis der skulle være noget fugt tilbage, så kan det tørre, Sidste tip er at købe en ny opvaskebørste til at vaske Fleshlight-æsken med, det gør det meget nemt at vaske æsken. Spray lidt Fleshwash på opvaskebørsten en gang imellem for at gøre den ren, og skyl den af, når den har virket i et par minutter. Nogle advarsler! Brug kun vandbaseret glidecreme sammen med Fleshlight. Silikonebaserede glidecremer, shampooer, sæber og olier beskadiger materialet i Fleshlight-indsatsen. Drej aldrig Fleshlight-indsatsen, da dette kan forårsage revner i indsatsen! Brug kun Fleshlightwash eller andre rengøringsmidler til sexlegetøj, der kan bruges på Fleshlight! Brug Fleshlight Powder eller majsmel, IKKE talkum!
Maskinoversat fra sinful.no
Meget godt!
Anonymous - 13. mar. 2024
Den er nem at bruge, den renser godt og er nem at rengøre med. Kan varmt anbefales!
Maskinoversat fra sinful.no

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS