Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Sexlegetøjs Rengøring

Rengøring og intimhygiejne er alt afgørende, når det handler om sex og sexlegetøj. Rigtig mange producenter af sexlegetøj fremstiller sexlegetøj rengørings spray, som er beregnet til deres egne produkter, lige som mange producenter fremstiller remedier til intimpleje af de ædlere dele, fx anal rengørings kit.

Sexlegetøj rengøring - beskytter både dig og dit produkt

Vask altid efter brug

For de fleste giver det sig selv, at det er en god idé at vaske sine erotiske produkter efter brug. Det er måske smurt ind i glidecreme, eller måske har det været på besøg både her og der i kampens hede. For at opretholde en god hygiejne og dræbe de bakterier, der potentielt findes på dine produkter, så er det vigtigt at vaske det godt og grundigt. Til dette formål kan du bruge sexlegetøjs rengøring, der er fremstillet til netop det formål.

Der findes masser af forskellige muligheder for rengøring af sexlegetøj. Nogle varianter har antibakterielle ingredienser og virker lidt på samme måde som håndsprit, mens andre skal bruges på en helt anden måde. Derfor er det altid en god idé at læse, hvordan du bruger det, inden du bare går i gang.

Husker du at vaske dit nyindkøbte produkt inden du tager det i brug? Du kan både være heldig og uheldig, hvis du springer den første vasketur over. Der kan nemlig være rester fra produktionen, som den følsomme hud og slimhinder i underlivet ikke har gavn af. For at være på den sikre side, så anbefaler vi altid, at du rengører dit nye bekendtskab inden du begynder din frække hyggestund.

Hvilken sexlegetøjs rengøring skal jeg bruge?

Erotiske produkter bliver fremstillet i mange forskellige materialer, som for eksempel silikone, glas, latex og meget andet. Før du går i gang med at vaske dit nye bekendtskab, er det vigtigt at vide, hvordan du skal behandle lige præcis dét materiale, som din nye bedste ven er lavet af.

Nogle materialer kan tåle at blive kogt eller får en tur i opvaskemaskinen og kræver ikke specielle rensesprays. Andre materialer er mere sarte og de kræver noget bestemt sexlegetøjs rengøring, der er udviklet specielt til den type. Derudover er forskel på, hvordan du behandler dem efter vask. Hvis det er lavet af silikone, så kan det blive et uldent på overfladen, hvis du tørrer det med et blødt håndklæde i stedet for at lade det lufttørre. Med andre produkter, som for eksempel Fleshlights, så anbefales det, at du bruger noget bestemt pulver til at drysse ud over bagefter. På den måde bevarer og opretholder du den lækre og bløde overflade bedst muligt.

Sidst, men ikke mindst, er det en god idé at opbevare dit frække bekendtskab i en æske eller en pose, så de dildoer, vibratorer eller andet ikke kommer i kontakt med hinanden. Silikone er blandt andet et materiale, der kan reagere og blive beskadiget, hvis det kommer i nærheden af andre produkter, der også er fremstillet af silikone.

Rengøring af sexlegetøj er vigtigt

Selvom det måske kan lyde som en lidt kedelig opgave, når du lige har ligget og fået den ene orgasme efter den anden, så kan vi ikke understrege nok, at rengøring af sexlegetøj er yderst vigtigt. Du sikrer ikke kun, at dine nye produkter holder i meget længere tid. Du sørger også for at passe på dig selv og dit underliv, når du bruger sexlegetøjs rengøring efter brug.

Hele processen efter brug skal egentlig bare gøres til en vane, så går det dejligt let. Det kan sammenlignes lidt med opvasken efter aftensmaden. Du gider måske ikke helt til at vaske op, fordi du er lidt træt, men det bliver kun værre, hvis den får lov til at blive stående på køkkenbordet. Når du så først kommer igang, så er det faktisk slet ikke så slemt. Og så er det her, vi kan trøste dig med, at sexlegetøjs rengøring tager meget kortere tid end opvasken fra aftensmaden. Typisk kan det klares på et par minutter - alt efter størrelse og materiale.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsmail

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS