Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Fun Factory Bendy Beads Silikone Analkæde var 1

Fun Factory Bendy Beads Silikone Analkæde

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Bendy Beads er en blød og brugervenlig anal kæde, som er perfekt for dig, der eksperimenterer med anal stimulation. Hvad enten du er nybegynder eller har mere erfaring inden for området, så er Bendy Beads helt ideel.

Anal kæden har 5 tætsiddende, stimulerende kugler i forskellige størrelser. Den yderste kugle, som du starter med at føre op, er den mindste. Kuglerne bliver så større og større, jo mere af anal kæden du vælger at indføre.

Det smarte ved en anal kæde som Bendy Beads er, at du 100 % selv bestemmer, hvilket tempo det skal forgå i samt hvor stor fylde, du ønsker at blive stimuleret med. Er du fuldstændig nybegynder, kan du passende starte med en enkelt kugle, og jo mere tryg du bliver ved det, jo flere kugler kan du føre op.

Anal kæden er så blød, at den vil krølle sig sammen til en kugle inde i dig, jo mere af den du fører op.

Kæden har et ergonomisk løkke-formet håndtag, som gør det nemt for dig at styre den. Bendy Beads vil ikke blot stimulere, når den er oppe. At trække den frem og tilbage er i sig selv også meget nydelsesfuldt.

Bendy Beads er fremstillet i ftalatfri medicinsk silikone. Den er derfor meget blød og behagelig at bruge og hjælper dig til at slappe mere af. Derfor er den perfekt til anal stimulation, hvor nøgleordet jo netop er afslapning.

Vi anbefaler, at du bruger godt med vandbaseret glidecreme beregnet til anal stimulation. Det vil få den til at glide lettere og du vil samtidig slappe mere af.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Analkæde med små fejl
Zabi - 9. oct. 2018
Det er et godt produkt men med sine fejl. Materialet begynder med tid at lugte efter det sted det nu har været brugt i og kan kun komme til livs med skærmet parfumeret sæbe. Krogen for enden sidder meget i vejen under samlejet hvor den sidder i kvinden. Det gør simpelthen ondt på partneren da den støder imod ham. Så løsningen har været at jeg som kvinde har måtte holde den tæt på mig under samleje bagfra. Vi ønsker derfor en ny nu efter vi har fundet ud af hvordan vi kan lide at lege med den slags.
Blandede følelser
Alexandra - 4. sep. 2016
Alt i alt et ok produkt. Lækkert materiale, flot farve, stor men ikke for stor. Men der er bare lige 2 ting som min kæreste og jeg er lidt utilfredse med.. For det første så er den designet på en måde der gør det lidt svært at have sex imens den er i, penetrering er næsten umulig da den lille "krog" der sidder for enden bliver mast ind imod ringmusklen.. For det andet så har vi haft lidt problemer med at den optager lugt.. De første par gange vi brugte den var det intet problem men pludseligt så tog den bare imod lugt og det er lidt svært at komme til livs.
Lang analstang
Gabo - 30. aug. 2014
Super stykke legetøj, og af rigtig fin kvalitet! Den stigende størrelser af kuglerne gør at man gradvist kan øge intensiteten. Analstaven er i øvrigt pænt lang, hvilket gør nydelsen ekstra dyb.
Dejlig nem;)
Pippi - 16. sep. 2013
Super nem at bruge, man ved godt hvordan den fungere når man pakker den ud:) Nem at bruge, vaske og tager ikke duft/lugt af noget. Sammen med glidecreme giver den en super dejlig nydelse:)
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS