TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Fun Factory Bendy Beads Silikone Analkæde var 1

Fun Factory Bendy Beads Silikone Analkæde

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Bendy Beads er en blød og brugervenlig anal kæde, som er perfekt for dig, der eksperimenterer med anal stimulation. Hvad enten du er nybegynder eller har mere erfaring inden for området, så er Bendy Beads helt ideel.

Anal kæden har 5 tætsiddende, stimulerende kugler i forskellige størrelser. Den yderste kugle, som du starter med at føre op, er den mindste. Kuglerne bliver så større og større, jo mere af anal kæden du vælger at indføre.

Det smarte ved en anal kæde som Bendy Beads er, at du 100 % selv bestemmer, hvilket tempo det skal forgå i samt hvor stor fylde, du ønsker at blive stimuleret med. Er du fuldstændig nybegynder, kan du passende starte med en enkelt kugle, og jo mere tryg du bliver ved det, jo flere kugler kan du føre op.

Anal kæden er så blød, at den vil krølle sig sammen til en kugle inde i dig, jo mere af den du fører op.

Kæden har et ergonomisk løkke-formet håndtag, som gør det nemt for dig at styre den. Bendy Beads vil ikke blot stimulere, når den er oppe. At trække den frem og tilbage er i sig selv også meget nydelsesfuldt.

Bendy Beads er fremstillet i ftalatfri medicinsk silikone. Den er derfor meget blød og behagelig at bruge og hjælper dig til at slappe mere af. Derfor er den perfekt til anal stimulation, hvor nøgleordet jo netop er afslapning.

Vi anbefaler, at du bruger godt med vandbaseret glidecreme beregnet til anal stimulation. Det vil få den til at glide lettere og du vil samtidig slappe mere af.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Analkæde med små fejl
Det er et godt produkt men med sine fejl. Materialet begynder med tid at lugte efter det sted det nu har været brugt i og kan kun komme til livs med skærmet par... Læs mere
Zabi - 9. oct. 2018
Blandede følelser
Alt i alt et ok produkt. Lækkert materiale, flot farve, stor men ikke for stor. Men der er bare lige 2 ting som min kæreste og jeg er lidt utilfredse med.. For ... Læs mere
Alexandra - 4. sep. 2016
Lang analstang
Super stykke legetøj, og af rigtig fin kvalitet! Den stigende størrelser af kuglerne gør at man gradvist kan øge intensiteten. Analstaven er i øvrigt pænt lang,... Læs mere
Gabo - 30. aug. 2014
Dejlig nem;)
Super nem at bruge, man ved godt hvordan den fungere når man pakker den ud:) Nem at bruge, vaske og tager ikke duft/lugt af noget. Sammen med glidecreme giver... Læs mere
Pippi - 16. sep. 2013

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS