Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Fun Factory Bouncer Shakedildo var 1

Fun Factory Bouncer Shakedildo

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Fun Factory Bouncer er nu i Danmark og fås eksklusivt KUN hos Sinful.dk.

Bouncer gemmer på en fræk hemmelighed bag det lækre silikone. Den er med sin 3 indbyggede roterende kugler, verdens første "shakedildo". Teknologien stammer fra de meget populære og stimulerende bækkenbundskugler. Når du bevæger dildoen vil kuglerne inden i dildoen også bevæge sig, og i sidste ende betyder det ekstra stimulation til dig. På en helt ny måde.  

Den indeholder altså ingen motor eller vibrator, men kuglerne reagerer på selv de mindste bevægelser. 

Foden gør Fun Factory Bouncer ideel i brug sammen med et strap-on harness, samt til analsex, hvis du er erfaren indenfor anal stimulation. 

Bouncer måler 18 cm i længden og produceret i Tyskland af højkvalitetssilikone.

Vi anbefaler at bruge en vandbaseret glidecreme sammen med Fun Factory Bouncer. Det vil give dig en endnu bedre oplevelse med dildoen og den fløjlsagtige overflade vil blive ekstra blød.

Nu er det op til dig at gøre som Fun Factory selv siger om Bouncer dildoen: "Take it and Shake it!"

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Shake it of
Thor - 15. jul. 2015
Sjovt og pirrende produkt. Giver en god og sjov fornemmelse når man ryster dildoen så kuglerne sættes i bevægelse. Er ikke nogen lille dildo til anal-leg, så måske ikke for nybegyndere. Bunden kan fungere som sugekop - så dildoen velegnet til badet. Føles godt for prostata når kuglerne sættes i bevægelse. Dejlig og blød silikone. Dog ikke helt billig ift. at den ikke er elektrisk.
Fantastisk
Lina - 6. may. 2021
Jeg elsker den her. Jeg synes formen er dejlig, den fylder mig ordentligt og kuglerne giver også en cool effekt når man banker på den, man kan også "ryste" den lidt for en dejlig effekt. En favorit :-)
0
Ikke for mig.
J - 14. apr. 2020
Jeg synes ikke materialet glider på en rar måde, og formen var ikke noget for mig. At męrke kuglerne ryste på indersiden var ret fedt, men ikke vildt ophidsende.
0
Glid
Lab - 2. feb. 2020
Den glider ikke sęrlig godt ind, men formen er sindssyg. Der gik slet ikke lang tid, fųr den fik mig til at eksplodere! I hųj grad prisen vęrd på grund af prisen og designet.
0
Det er det vęrd
Linnea - 7. aug. 2017
Med sine 3 indbyggede roterende kugler får du en oplevelse ud over det sędvanlige. Har haft tid til at bruge den et par gange nu og er mere end glad. På trods af kuglerne er den meget fleksibel og nem at bruge.
0
Magi
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg kunne godt lide formen og materialet. Hver gang metalkuglerne bevæger sig, føles det, som om de går dybere. Helt klart prisen værd!
Maskinoversat fra sinful.se
Intenst, unikt og smukt, men ikke nødvendigvis for alle.
Anonymous - 11. sep. 2017
Bouncer er, som du kan se, en dildo lidt ud over det sædvanlige. Nem at bruge, interessant form, lavet af kvalitetsmaterialer, men et unikt design med unikke egenskaber. Den har simpelthen ting ved sig, som de fleste andre dildoer ikke har. Hvis du kan lide at bruge en dildo intenst, hurtigt og hårdt, vil denne nok passe til dig. Hvis du derimod kan lide at tage det roligt, vil denne nok være lidt kedelig, selvom den strukturerede overflade (måske lidt FOR struktureret, hvis du spørger en af aforismerne) og "klumperne" måske gør dette til en mere interessant dildo end de fleste andre. Der er ingen grund til at hidse sig op over, hvad din krop kan lide - alle er forskellige, og det er helt fint. Vi regner med, at nogle mennesker vil elske denne dildo, mens andre vil synes, at den er lidt for meget. Både i størrelse, tekstur og "påkrævet arbejdsbyrde". Det, der primært afholder os (vi er et par) fra at råbe "køb en Bouncer guys!", er prisen. 800 pund er ikke nødvendigvis meget for et stykke legetøj af høj kvalitet, og Sinful er ikke dyrere end andre steder, men de fleste andre produkter i denne prisklasse er lidt mere avancerede, som elektriske, vibrerende osv. Bouncer har en slags vibrations- eller rulleeffekt, men forskellen er, at den er hånddrevet. Jeg vil ikke påstå, at jeg ved, hvor dyrt det er at putte tre tunge kugler ind i en silikonedildo, men jeg vil gætte på, at det er billigere end elektronik og en motor. Så prisen kan være hård, og det bliver den nok ved med at være, indtil andre virksomheder måske kopierer ideen. Men hvis du stadig synes, at dette ligner en passende dildo, kan vi bestemt anbefale den. Bouncer er nok ikke et godt førstevalg, hvis det er din første dildo, dertil er den for stor og dyr, men vi vil selv anbefale den som et godt valg, hvis du er interesseret i at prøve noget, der ligger lidt uden for den glatte, kedelige almindelige dildo.
Maskinoversat fra sinful.no
Den bedste dildo nogensinde!
Anonymous - 13. mar. 2024
Hvis du vil have en god dildo, anbefaler jeg denne! Andre dildoer har ikke været gode, men denne er god, fordi kuglerne inde i den virkelig føler og stimulerer g-punktet. Dette produkt er dyrt, men kvaliteten er det værd. Den er god at bruge som strap on-dildo eller endda i brusebadet, og så er den nem at rengøre.
Maskinoversat fra sinful.fi
Bedste orgasme nogensinde
Anonymous - 13. mar. 2024
Ekstremt god dildo, kuglerne i gør virkelig en forskel! Den bølgede form får også 10/10. Kan virkelig anbefales.
Maskinoversat fra sinful.se
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS