TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Fun Factory Bubbles Opladelig Vibrator var 1

Fun Factory Bubbles Opladelig Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Bubbles er en rigtig god dildo vibrator til dig, der er nybegynder og måske er på jagt efter din første dildo. Eller dig, der bare ønsker en dildo i en mindre størrelse.

Dildo vibratoren har en sød boblende form og har i det hele taget et kært design, som appellerer til dig, der gerne vil have det feminint. Bubbles leder ikke umiddelbart tankerne hen på sexlegetøj, og mange kvinder er vilde med dens diskrete og stilrene udseende.

Selvom Bubbles måske ikke ser ud af meget, er den utrolig effektiv. Dens buttede form kan mærkes, når du bruger den. Og så har den en let krumning, som gør det muligt for dig at ramme dit G-punkt.

Bag dildoens kære ydre gemmer der sig 11 heftige vibrationsniveauer og -mønstre, som går fra det helt blide til det meget kraftige. Vibrationerne er støjsvage, og du kan derfor være helt diskret, når du bruger den.

Bubbles er en opladelig dildo vibrator, som ikke bruger batterier. USB-oplader medfølger i pakken. 

Bubbles er ftalatfri og fremstillet i medicinsk silikone. Den er derfor meget blød og behagelig at bruge. Du får den allerbedste oplevelse med dildo vibratoren, hvis du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med. Vi anbefaler Fun Factorys egen glidecreme til sexlegetøj.

Bubbles er vandtæt og kan derfor nydes i badet.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS