Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Fun Factory Bück Dich Paddle Dildo var 1

Oversigt

Når det godt må være både sjovt og frækt er Bück Dich fra Fun Factory det perfekte stykke legetøj med mange anvendelses muligheder.

Forkæl og tilfredsstil din partner analt eller vaginalt med den lækre, anatomisk formede dildo i den ene ende.

Dildoen er fremstillet i body-safe silikone, har rillet tekstur for ekstra stimulering og er let krummet for målrettet pirring af G- eller P-punkt.

Hvis hun eller han er for langsom til at bukke sig forover og indordne sig, må du straffe med den bløde silikone paddle i den anden ende.

Paddlens plastimorph kerne giver god kontrol over slagene og tillader dig at variere dem fra blid til intens.

Perfekt til jer, som har lyst til at eksperimentere med SM og hed leg om kontrol.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Meget fint værktøj
PA - 7. dec. 2019
Selve paddlen er et super stykke værktøj og dildohåndtaget fungerer overraskende godt. Dildoen i sig selv er også ganske udmærket - fin krumning for nydelsen.
Glad partner
Senor B - 15. jul. 2019
Super fin padle som er meget nem at justere i hvordan den rammer, langsom og blidt eller hurtig og med masser af instant bred sting og varme. Dildo håndtaget er perfekt som håndtag, ligger meget ergonomisk, så jeg er glad, veninden er meget glad for padlen og effektivitet, hun er ikke til ribbede dildo, men hvis man er, så endnu bedre.
To i én multifunktionel dildo!
Anonymous - 2. apr. 2020
Fun Factory er en velkendt producent. Nu, hvor denne Bück Dich-dildo var tilgængelig til en god pris, besluttede jeg mig for at købe den. En robust dildo med et design, der helt sikkert vil appellere til mange! Slapperen har en passende kerne, instruktionen nævner faktisk, at man kun slår på numsen, hvilket er en god størrelse til den. Et godt redskab til den dominerende partner, når man kan drille først. Lidt af en udfordring at bruge alene, da slapper-delen er ret bred; du skal ligge på siden eller bruge en pude/hjul under ryggen for at få den bedste stimulation (så slapper-delen ikke rammer basen, og vinklen kan ændres.) Stærkt anbefalet produkt til at krydre din leg! Relativt stift produkt, så måske ikke for begyndere, men du får styr på det. ;-)
Maskinoversat fra sinful.fi

Fun Factory Bück Dich Paddle Dildo

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS