TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Fun Factory Calla Opladelig Dildo Vibrator var 1

Fun Factory Calla Opladelig Dildo Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Calla er en meget effektiv dildo vibrator. Hvad den ikke har i størrelsen, har den i den grad i gørelsen.

Den er med sine 18,8 centimeter noget mindre end andre dildoer, men faktisk lige så effektiv - hvis ikke mere effektiv. Med sine kraftige vibrationer og en meget stimulerende form kan Calla give dig maksimal nydelse.

Dildo vibratoren kan bruges af alle kvinder. Måske især dig, der er lidt kræsen og ikke vil gå på kompromis med hverken design eller kvalitet.

Calla har en spids form, som gør det nemt for dig at ramme plet og stimulere meget målrettet. Derudover har dildoen en krans ved roden, som stimulerer dig ved skedeåbningen og op imod dit klitoris område.

Vibratoren har en såkaldt KeyLock funktion, der forhindrer, at den starter af sig selv i skuffen eller kufferten. Hold FUN og (+) nede samtidigt i 3-5 sekunder for at låse dit legetøj op. Når du har låst den op, tænder du for den, og så kan du vælge mellem 9 forskellige vibrations niveauer (milde, kraftige og pulserende). Du får den bedste oplevelse med Calla, hvis du bruger lidt vandbaseret glidecreme sammen med. 

Calla er opladelig, så du slipper for at tænke på batterier. Der medfølger en Click 'N' Charge USB-oplader. 

Dildo vibratoren er fthalat-fri og fremstillet i blød medicinsk silikone. Den er derfor meget behagelig at bruge og fleksibel i formen. Den har i enden et ergonomisk udformet håndtag, som gør den meget nem for dig at håndtere.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
CALLA - KA' IK LA' VÆR!
Intet mindre end en fantastisk vibrator! Trods dens lille størrelse har jeg mere end stor glæde af den. Den er blevet min nye bedste ven, og kan næsten ikke ve... Læs mere
Camilla - 10. jun. 2016
Love it :)
Købte Calla som min aller første vibrator og er super glad for den. Den er nem at styre med hullet i bunden og knapperne gør det nemt at skifte vibrationer. ... Læs mere
Kristina - 27. aug. 2012

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS