TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Fun Factory Cavalier Silikone Anal Dildo var 1

Fun Factory Cavalier Silikone Anal Dildo

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Hvis du er nybegynder inden for anal stimulation, så er Fun Factory Cavalier anal dildo ideel.

Den har en fin stimulerende størrelse uden at være for voldsom, og så har den en form, som tillader, at du kan eksperimentere i dit helt eget tempo. Anal dildoen kan selvfølgelig også sagtens bruges af dig, der har erfaring.

Cavalier er en slank anal dildo. Den har form som fire stimulerende kugler i forskellige størrelser, som er sat oven på hinanden. Den mindste øverst og den største nederst.

Denne form er meget velegnet til, at du kan eksperimentere med anal stimluation i et roligt tempo. Før den øverste den af dildoen ind, og efterhånden som du er klar til det, kan du øge stimulationen ved at føre et større stykke af dildoen op.

På grund af Cavaliers fod kan du sætte dig ned over den, f.eks. på hug, og på denne måde eksperimentere uden at bruge hænderne. Nogle par vælger også at føre den op i hende, imens de dyrker sex. I takt med at han støder, vil hun kunne mærke Cavalier stimulere hende i selvsamme tempo.

Vi anbefaler, at du bruger godt med anal glidecreme sammen med dildoen. Dette vil få det hele til at glide meget nemmere og i det hele taget bare gøre oplevelsen bedre.

Cavalier er fremstillet i medicinsk silikone og er derfor både fleksibel og blød at bruge. Den har dog stadig den nødvendige stabilitet til at kunne stimulere meget målrettet.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS