TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Fun Factory Cayona Dildo Vibrator var 1

Fun Factory Cayona Dildo Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Drømmer du om lækker dobbelt stimulation, så er Cayona dildo vibratoren, fra det populære tyske firma Fun Factory, et rigtig godt valg.

Denne G-punkts og klitoris vibrator er meget vel inspireret af blide blomster blade. Men tag ikke fejl. Der er tale om ægte flower power, når de 6 forskellige vibrationer og 6 hastigheder stimulerer dig intenst, både indvendigt og udvendigt på samme tid.

Cayona er udstyret med en såkaldt key lock funktion, der sikrer, at den ikke kan starte selv i natbordsskuffen eller kufferten. Den funktion deaktiverer du nemt ved at holde ”FUN”-knappen inde i ca. 3-5 sekunder, og så er den klar til brug.

Vibratoren er desuden genopladelig, så du slipper for at tænke på at købe batterier. Der medfølger en magnetisk Click'n'Charge USB-oplader. 

Er også vandtæt, så du kan tage den med under bruseren eller i badekarret.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Meget god
God vibrator og dildo i et. Har en god form og rammer flere gode punkter samtidigt. Jeg er meget tilfreds.Stine - 13. jan. 2019

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS