TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Fun Factory Click N Charge Oplader var 1

Fun Factory Click N Charge Oplader

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Denne universaloplader passer til alle Fun Factorys opladelige produkter. Ved hjælp af et banebrydende magnet-system klikkes den nemt på dit produkt, så det altid er klar til brug.

Fun Factory har valgt at lave denne ene universal Click ’N’ Charge oplader, som passer til alle Fun Facotry produkter. Du slipper altså for at skulle have flere opladere liggende, hvis du har flere produkter fra Fun Factory.

På denne måde sikrer Fun Factory, at deres produkter bliver billigere, at det bliver nemmere for dig og at miljøet skånes.

Du skal derfor være opmærksom på, at der ikke følger en oplader med, når du køber et Fun Factory produkt, men at den skal købes separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Nemt og enkelt
Denne type oplader er dejlig nem at bruge. Den skal blot sættes på ved de to metalpunkter, og pga. magnetismen kan den ikke sættes forkert. Det er dejligt sim... Læs mere
Christine S. - 1. nov. 2012
min vudering
Selve legetøjet fungerer vildt godt. Dansk brugsanvisning kunne ønskes. Et lidt bedre billedserie om hvor på legetøjet opladeren skal placeres, da det er det ... Læs mere
S. Bay - 22. aug. 2012
Ikke så meget hokus pokus
Ja, der er i virkeligheden ikke meget at sige om denne oplader. Den er et krav hvis man vil have sjov ud af sit nyere Fun Factory legetøj. Dette kan måske ans... Læs mere
Jesper - 16. aug. 2012

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS