Fri fragt med DAO | Kun i dag!

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Fun Factory Curve Silikone G-punkts Dildo var 1

Oversigt

Ønsker du at opnå den populære G-punkts orgasme, som er en meget nydelsesfuld form for orgasme, er denne Fun Factory Curve G-punkts dildo et rigtig godt valg. Den har nemlig den krumning, der skal til for, at dit G-punkts område kan blive stimuleret optimalt.

G-punkts dildoen er meget ergonomisk i formen og har desuden et håndtag i enden, så du nemt kan lave de nødvendige stød, der skal til for at ramme G-punktet.

Vi anbefaler, at du bruger en vandbaseret glidecreme med G-punkts dildoen, da dette vil give den bedste oplevelse, f.eks. Fun Factorys egen glidecreme til sexlegetøj.

Curve er fremstillet i blødt medicinsk silikone (100 % ftalatfri) og er derfor meget blød og fleksibel. Den er dog samtidig meget stabil og har den optimale stivhed til at kunne ramme dit G-punkt.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
I´m in heaven
Irene - 24. apr. 2014
Super lækker dildo, pirre mit g-punkt på den mest fantastiske måde, den første dildo jeg har prøvet der kan give mig g-punkts orgasme... og jeg får orgasme hver gang jeg bruger den ( og det er tit) , mit nye ynglings legetøj. Nem at holde ved.
Lækker kvalitets dildo
Marie - 9. oct. 2013
Her har du en lækker størrelse dildo som både er nem at bruge og flot at se på. Dens overflade er fin mat og silkeblød. Den rammer mit g-punkt perfekt, så denne dildo er uundværlig for mig i min legetøjskasse;-)
Hvis du ikke får en sprøjteorgasme af dette, er det ikke udstyret, der er noget galt med.
Anonymous - 13. mar. 2024
Bedste dildo nogensinde til g-punkt. haft i flere år - desværre for mig knækker de ved rundingen i enden og bliver så lidt trættende at bruge for mig på min kone. Blev overlykkelig over at se dem til salg igen, så nu bestiller jeg flere ;-)
Maskinoversat fra sinful.no

Fun Factory Curve Silikone G-punkts Dildo

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Fri fragt - Kun i dag!

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS