TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Fun Factory Curve Silikone G-punkts Dildo var 1

Fun Factory Curve Silikone G-punkts Dildo

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Ønsker du at opnå den populære G-punkts orgasme, som er en meget nydelsesfuld form for orgasme, er denne Fun Factory Curve G-punkts dildo et rigtig godt valg. Den har nemlig den krumning, der skal til for, at dit G-punkts område kan blive stimuleret optimalt.

G-punkts dildoen er meget ergonomisk i formen og har desuden et håndtag i enden, så du nemt kan lave de nødvendige stød, der skal til for at ramme G-punktet.

Vi anbefaler, at du bruger en vandbaseret glidecreme med G-punkts dildoen, da dette vil give den bedste oplevelse, f.eks. Fun Factorys egen glidecreme til sexlegetøj.

Curve er fremstillet i blødt medicinsk silikone (100 % ftalatfri) og er derfor meget blød og fleksibel. Den er dog samtidig meget stabil og har den optimale stivhed til at kunne ramme dit G-punkt.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
I´m in heaven
Super lækker dildo, pirre mit g-punkt på den mest fantastiske måde, den første dildo jeg har prøvet der kan give mig g-punkts orgasme... og jeg får orgasme hver... Læs mere
Irene - 24. apr. 2014
Lækker kvalitets dildo
Her har du en lækker størrelse dildo som både er nem at bruge og flot at se på. Dens overflade er fin mat og silkeblød. Den rammer mit g-punkt perfekt, så denne... Læs mere
Marie - 9. oct. 2013

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS