Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Fun Factory Delight G-punkts Vibrator Opladelig var 1

Fun Factory Delight G-punkts Vibrator Opladelig

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Rigtig mange kvinder drømmer om dybe og bevægende G-punkts orgasmer og med den stilfulde Delight G-punkts vibrator er det muligt. Massage af G-punktet kræver nemlig sexlegetøj med en stor krumning og det er præcis hvad du får med Delight.

Håndtaget i den ene ende, såvel som den ergonomiske form, gør Delight nem at styre. Du tænder vibratoren på knapperne på toppen af vibratoren, og så kan du vælge mellem 11 forskellige, pirrende vibrationsmønstre. 

Når du har indført Delight, finder du dit G-punkt, ved at "løfte" Delight væk fra klitoris og dreje den væk fra maven. På den måde laver du et pres op imod dit G-punkt med den rundede spids af vibratoren. G-punktet stimuleres bedst, hvis du bevæger den rundede spids af vibratoren i små stødende bevægelser op mod G-punktet. Når Delight er placeret rigtigt og du tænder for vibrationerne, bliver du stimuleret både på G-punktet, samtidig med at "ryggen" af Delight vil stimulere din klitoris. 

Delight G-punkts vibrator er lavet i et utroligt stilfuldt design og kaldes af mange for ”Svanen” på grund af sin svungne udformning. Den er fremstillet i medicinsk silikone og designet til at passe til alle kvinder. 

Vibratoren er genopladelig og oplades i den medfølgende opbevaringsæske via USB-stik. 

Delight er mange sexologer og sexeksperters foretrukne sexlegetøj, og så er den desuden kendt fra et af de mest sete dokumentarprogrammer på DR2, ”Kussen”. Delight har desuden vundet en Red Dot Design Award netop for dens smukke design. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
G-spot wibes
Happy wife, happy life - 2. aug. 2019
Kræver lidt øvelse, men sender happy wife i nye dimensioner, vild reaktion on spot!! Ny tider, happy life
WAUHHH
Gitte - 9. aug. 2015
Wauhh siger jeg bare ... Mit eget første køb... Har fået G punkts sprøjte orgasmer med en kæreste... Men aldrig med en dildo .... Denne her er bare så fantastisk , skal passe på jeg ikke bliver afhængig
Godt greb om sagerne!
Sanne - 21. apr. 2015
Lækkert design. Det og så lydsvagheden gør, at det bliver meget mere æstetisk at have sexlegetøj - det er rart. Vibratoren fungerer rigtig godt - det er genialt tænkt at man faktisk tilpasser det til kvinders anatomi! Eneste minus er, at knappen for at skrue op og ned kan være svære at finde hvis man ikke lige har øjnene på apparatet.
Lækker vibrator til samlingen
Anna - 30. mar. 2014
Bestemt en god og fornuftig vibrator - og som altid med Fun Factory, er der lækkert materiale. Og dejligt den passer ind i deres opladelige system, så den bare kan tilføjes til samlingen uden der skal flere oplader til. Synes dog det tog lidt tid at få det til at blive helt godt, men når man har lært at ramme det rigtige punkt kan den virkelig skabe gode resultater - men det kræver øvelse! Jeg er glad for kraftige vibrationer, og der savner jeg lidt mere power. Den kan bestemt anbefales, men da den hverken kan komme med i bad eller er særlig let (pga størrelse og form) lige at have med i tasken, hvilken jeg ikke anbefale den som første køb inden for vibratorer, men som et godt supplement til samlingen når man trænger til fornyelse der.
Køb du vil virkelig ikke fortryde
super duper - 14. oct. 2013
Efter at have leget med produktet en gang fik jeg den en sprøjte orgamse, som jeg aldrig har prøvet før. Med dette produkt finder du helt sikkert dit g-punkt! Det er et lækkert produkt og diskret. Man finder hurtigt rytmen og så har jeg fundet nogle punkter, som jeg ikke troede jeg havde :) Tak! Synes man skal købe den. Jeg bruger ikke vibrationerne, da jeg ikke føler de gør noget for mig, og synes den brummer lidt for meget, men er skam ikke noget der skal afholde en fra at prøve den. Er en god "ekstra" hånd.
Virkelig god til gør-det-selv-massage
Anja - 13. aug. 2013
Så absolut mit favoritlegetøj. Jeg har altid været glad for den fordi den pga. formen er nem at ligge med selv, men da jeg en dag fik en tantramassage og opdagede at jeg havde spændinger i skeden, blev jeg endnu gladere for den, for man kan nemt massere specifikke punkter indeni med den også. Jeg bruger den mest som g-punkts-dildo og ikke så meget som vibrator, men vil alligevel fremhæve vibrationerne, for i forhold til andre vibratorer er den virkelig mild (på den gode måde) selv i de kraftigste vibrationer. Og den KAN blive ret kraftig - jeg kunne have givet den en 5'er - men den er det på sådan en blid og meget fokuseret måde at en 3'er virker mere rigtigt. Og så elsker jeg at den er ret støjsvag. Den får "kun" 4 i materiale og kvalitet fordi den har en samling på midten som giver et lille krads lige der hvor fladen rammer huden, og det synes jeg godt de kunne have designet sig ud af (det er dog så vidt vides umærktbart når man bruger den) . Dog synes jeg ikke altid den har haft det så tydeligt, så måske er det bare fordi min er ved at være slidt. ;-)
Godt produkt
Marie - 7. dec. 2012
Er du single er dette produkt rigtig godt, fordi den stimulere på g-punkt og klitoris. Fordele: I starten var jeg usikker på hvordan den skulle bruges, men Sinful.dk skrev en mail og vejledte mig - god service må jeg sige. Den er nem at bruge, hvis man er single og den giver gode orgasmer. Jeg har den i babypink og den er virkelig et kunstværk. Den har en lille størrelse og er på ingen måde overvældende. Bagdele: Selvom den er god kunne jeg god tænke mig en længere flade med kraftigere vibrationer til klitoris. Alt i alt et godt køb.
Legetøj for to!!!
Christine S. - 1. nov. 2012
Købte legetøjet i samråd med min mand, og har aldrig været gladere for noget sexlegetøj! Den er nem at oplade, nem at rengøre og materialet føles godt både indeni og uden på. Allerede første gang vi legede med den, hvor min mand brugte den på mig, endte jeg med en meget kraftig orgasme, efterfulgt af en lille sprøjteorgasme, altså to orgasmer på en gang! De forskellige vibrationer, og især dem hvor tempoet skifter, er rigtig gode når man er tæt på en orgasme. Jeg er desuden vild med den buede form, der gør at klitoris også bliver berørt, og derved øger nydelsen betydeligt! Bestemt et must-have hos alle par!
Søhesten
Sonja - 27. aug. 2012
Har haft problemer med at få en g-punktsorgasme men det kunne denne Delight hjælpe mig med. Det tod ca. 5-7 gang før end at jeg lærte den ordentligt at kende, men nu er det helt perfekt. Den er bedst, hvis man bruger den sammen med en vandbaseret glidecreme. Elsker konceptet i at man skal tilkøbe en oplader, så man ikke har 10 ens oplader i hjemmet.
Orgasmegaranti
Dorthe Jensen - 30. jul. 2012
Aldrig har jeg haft en vibrator der virker så suverænt. Jeg fik den i gave af min mand, og tænkte med det samme at den så spændende ud. De første gange skulle jeg lige vende mig til formen og finde den optimale metode og stilling. Efter et par gange med de klassiske gode orgasmer fandt jeg melodien. Jeg har siden dette oplevet mange langvarige og stærke orgasmer. Desuden kan denne give mig de vildeste sprøjteorgasmer, noget jeg aldrig har kunne på anden vis. Denne vibrator kan varmt anbefales.
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS