Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Fun Factory Dolly Bi Dildo Vibrator var 1

Oversigt

Er du nybegynder inden for sexlegetøj og på jagt efter din første dildo, så er Dolly Bi et godt valg.

Dolly Bi er en lille sød dildo vibrator udformet som en delfin, men lad dig ikke narre af dildoens milde udtryk: Bag det søde ydre gemmer der sig nemlig nogle meget effektive vibrationer. 

Dolly Bi har en ergonomisk korrekt udformning og den er lavet i medicinsk silikone, der føles rigtig dejlig mod huden – særligt hvis du bruger den sammen med en vandbaseret glidecreme. Silikonen gør dildo vibratoren fast og fleksibel så du er sikret en blød og behagelig stimulering, både indvendigt og udvendigt. Lad den bølgeformede klitoris stimulator forkæle din klitoris, mens skaftet vibrerer og delfinens snude stimulerer der følsomme område op imod G-punktet. 

Vibratoren har en såkaldt KeyLock funktion, der forhindrer, at den starter af sig selv i skuffen eller kufferten. Hold FUN og (+) nede samtidigt i 3-5 sekunder for at låse dit legetøj op.

Efter du har låst den op, tænder du vibratoren på FUN-knappen og så du er i gang. Skift imellem 6 forskellige vibrations intensiteter og 6 vibrationsmønstre med plus og minus-knapperne, og hold igen FUN-knappen nede, for at bruge lyn-sluk funktionen. 

Dolly Bi er genopladelig og skal derfor oplades inden brug. Bemærk, at denne dildo vibrator kræver en Fun Factory Click 'n' Charge oplader, der ikke medfølger, men skal tilkøbes.

Dolly Bi er vandtæt og kan derfor nydes under bruseren eller i badekarret. 

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fun Factory Dolly Bi Dildo Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS