Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Fun Factory Ellove Silikone Dildo Vibrator var 1

Oversigt

Ønsker du en fyldig dildo, der føles som ”den ægte vare”? En dildo hvor størrelsen er naturtro men designet diskret? Så er Fun Factorys Ellove Dildo Vibrator perfekt.

Den let buede form og de kraftige vibrationer giver dig en stor nydelse, som føles meget realistisk. Designet er meget enkelt og stilrent, men stimulationen er til gengæld meget kraftig og stimulerende.

Du styrer Ellove dildoens 11 vibrationsniveauer på plus- og minus knappen nederst på dildoen, hvor du også finder en såkaldt turboknap. Holder du den inde, vil du afbryde det igangværende vibrationsmønster og i stedet opleve en konstant og kraftig vibration.

Ellove er fremstillet i 100 % medicinsk silikone og er som alle andre Fun Factorys produkter ftalatfri. Silikonen giver dildoen en meget blød overflade, som føles endnu blødere, hvis du påfører den Fun Factorys vandbaserede glidecreme Toyfluid, som vi varmt kan anbefale.

Dildoen er 100 % vandtæt og kan derfor sagtens nydes i badet og uden problemer gøres ren under hanen.

TESTVINDER: I 2014 blev Ellove kåret som bedste dildo vibrator i en test på Side6.dk, hvor den fik 6 ud af 6 stjerner.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
En dildo der virker.
Martin - 1. aug. 2012
Produktet kan vibrere på flere forskellige niveauer, fra meget langsom, til meget intenst. Den kan lave tre forskellige vibrationsmønstre som er rigtig gode til at opnå orgasme med. Negative noter: Det er svært at føle sig frem til knapperne når man er ved vejs ende og lige mangler det sidste. Den lugter lige efter brug. Positive Noter: Den er super nem at rengøre, den er meget modtagelig overfor smørelse og føles meget lækker i materialet. Batteritiden afhænger af hvor tit og hvor meget den bruges. Men alt i alt, cirka 2-3 timer ved moderat brug. Lige efter brug lugter den, men det forsvinder i løbet af et par timer når den selvfølgelig er blevet rengjort og opbevaret forsvarligt. Den slides MEGET langsomt. Denne dildo gør hvad den skal og kan godt anbefales fordi den ikke har givet nogen som helst negative oplevelser fra sig. 4/5

Fun Factory Ellove Silikone Dildo Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS