Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Fun Factory Flexi Felix Silikone Analkæde var 1

Fun Factory Flexi Felix Silikone Analkæde

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Fun Factory Flexi Felix er en blød og meget fleksibel anal kæde og et mush-have, hvis du eksperimenterer med anal stimulation. Uanset om du er nybegynder eller mere erfaren inden for området, så er Flexi Felix rigtig god.

Anal kæden er sammensat af fem elliptisk formede kugler i forskellige størrelser. Den yderste kugle, som du fører op som det første, er den mindste. Og så bliver kuglerne ellers større, jo mere af anal kæden du fører op.

Det ideelle ved anal kæden er, at du helt selv kan styre tempoet og bestemme, hvor meget du vil stimuleres bag til. Er du nybegynder, anbefaler vi, at du starter ud med en enkel kugle. Jo mere tryg du bliver ved den, jo længere kan du føre den op.

Når du bruger Flexi Felix, vil kæden krølle sig sammen oppe i dig, jo længere du fører den op.

Da Flexi Felix er belagt med medicinsk silikone, er den utrolig behagelig at bruge. Vi anbefaler, at du smører den ind i en vandbaseret anal glidecreme. Det vil gøre, at den glider lettere og vil desuden få dig til at slappe helt af.

Anal kæden har et meget ergonomisk håndtag med plads til to fingre. Dette gør det nemt at trække Flexi Felix tilbage. Anal kæden stimulerer ikke blot, når den er oppe, men også når du trækker den ud.

Længde, der kan indføres: Max. 25 cm. Kuglernes diameter: Fra 1,7 cm til 2,4 cm

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fantastisk begynderlegetøj
TL - 2. aug. 2013
"Flexi Felix" er et super legetøj til begynderen. Den er meget blød og bøjelig, og de små kugler ændrer ikke størrelse meget - de er på størrelse med druer, men mere aflange i det. Søger du ét legetøj til at begynde anal stimulation, så lad det være Felix! Den er super behagelig at bruge, og kan være perfekt til fornøjelse bare for sig selv, eller som optakt til noget større ;) Nyder man noget lidt fastere stimulation, kommer legetøjet dog til kort - det kan være dejligt at starte med dette, for så at fortsætte til et andet legetøj. På trods af det på billedet lidt irriterende "ansigt", synes jeg ikke man ser det under brugen - det er bare praktisk i brug.
Sød men for blød
Marie - 7. dec. 2012
Den lever virkelig op til sit navn for den er meget fleksibel - og måske lidt for meget endda. Den er super nuttet, og hvis man er til analsex, synes jeg bestemt, at den skal være i samlingen. Den er dog lidt for blød i brug, så man skal være varmet godt op inden den indføres.
sjov og dejlig
L. mathiesen - 29. oct. 2012
En skøn fætter at benytte når det er første gang. Vupti var den helt oppe, og manden kom nemmere, fordi jeg havde den i mens vi elskede og jeg var derfor mere stram. Anbefales!!! Brug afslappende anal glidecreme!!!!
Gode begynderperler
Anonymous - 12. jan. 2014
Købte disse, da jeg aldrig har købt perler før, og kunne lide produktet med det samme. Den er meget lang, men ikke særlig stor, så selv om den var behagelig, følte jeg, at den var for lille til mig. Så hvis du er på udkig efter perler som nybegynder, kan jeg anbefale disse!
Maskinoversat fra sinful.se
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS