TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Fun Factory LAYA II Klitoris Vibrator var 1

Fun Factory LAYA II Klitoris Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Leder du efter en kraftfuld og effektiv klitoris vibrator, der med sikkerhed kan bringe dig til klimaks hver eneste gang, du bruger den? Så prøv Fun Factory LAYA II.

Vibratoren er en ny og forbedret udgave af den populære og verdenskendte Fun Factory LAYAspot. Den nye udgave stimulerer dig med endnu kraftigere vibrationer og er desuden genopladelig, så du kan bruge den igen og igen og igen.

Den har et ergonomisk design, så du nemt kan placere den lige der, hvor det føles allerbedst. Klitoris vibratoren er lydsvag og har forskellige vibrationsmønstre. Vibratoren har en såkaldt KeyLock funktion, der forhindrer, at den starter af sig selv i skuffen eller kufferten. Hold FUN og (+) nede samtidigt i 3-5 sekunder for at låse dit legetøj op.

Fun Factory LAYA II er lavet i Tyskland. Den er fremstillet i medicinsk silikone og har en silkeblød overflade. Der medfølger et magnetisk USB-kabel til opladning.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God og kraftig vibrator
Jeg kan varmt anbefale LAYA II Min kæreste kan godt elsker at se mig bruge den og selv bruge den på mig Materialet er dejlig blødt og den ligger godt i hånden... Læs mere
Sofie - 24. sep. 2018
En fix lille vibrator
Jeg synes Laya II er en rigtig god vibrator. Den er nem at bruge, lade op og rengøre. Og så er den rimelig lydsvag. Den ligger virkelig godt i hånden og har en ... Læs mere
Nikoline - 13. mar. 2017

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS