Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Fun Factory Lovering 8ight Penisring var 1

Fun Factory Lovering 8ight Penisring

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Fun Factory penis ring er en fleksibel og meget blød penisring, som vil give ham maksimal erektion og derfor gøre jeres sexoplevelser endnu bedre.

Den fungerer ved, at han fører den største ring ned over penis, inden han trænger ind i hende. Hans erektion vil derved komme til at føles meget hårdere, og hun vil mærke, at han er mere fyldig end normalt. Samtidig vil han kunne holde længere med en penisring på.

I Lovering 8ight’s ene ring sidder en kugle med et lille blomstermønster, som vil stimulere hendes klitoris, når I har sex. Penisringen kan ligeledes drejes, så hun bliver let stimuleret analt. 

Penisringen er fremstillet i 100 % medicinsk silikone og er ftalatfri. I vil blive meget overrasket over, hvor blød penisringen er, når I får den i hånden første gang. Det bløde silikone materiale gør penisringen meget fleksibel, og den passer derfor til alle penisstørrelser.   

Penisringen er meget behagelig at have på. Vi anbefaler, at I smører den ind i vandbaseret glidecreme, for at få det optimale ud af den – f.eks. Fun Factorys egen glidecreme til sexlegetøj. Det er vigtigt, at I først smører glidecreme på, når penisringen sidder på.

Lovering 8ight har den detalje, at den også kan bruges som en penisring, der sættes ned over både penis og kugler. I trygger blot kuglen ud, og han kan så sætte den ene ring (den mindste) ned over penis og den anden ned over kuglerne. Dette vil give ham en endnu kraftigere erektion.

Penisringen er 100 % vandtæt, og I kan derfor nyde den og hinanden i badet.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
for stram
pop - 22. jan. 2014
På trods af en mindre penis, syntes den for stram. Derfor har jeg brugt en hobbykniv og skåret hullet større og det hjalp, så den nu er lettere at få på og ikke strammer.
Den er alt for stram
John - 27. dec. 2013
Den sidder alt for stramt og er for lidt fleksibel, hvis du har en stor fyldig penis. Elasticiteten er for dårlig og den gav mig manglende blodomløb og røde blodsprængnings mærker der hvor den sad. Brug hellere en penisring med vibrator.
Godt materiale men forkert konstruktion til os
L - 18. jan. 2013
Den er blød og lækker i kvaliteten, men kuglen sidder forkert i forhold til os og generer mere end den gavner. Den var vi desværre nødt til at tage af.
Stilfuld nydelse...
Marianne - 31. aug. 2012
Først og fremmest er det her bare et lækkert produkt. Ligner absolut ikke noget, der har med sexlegetøj at gøre. Faktisk nærmere sådan en bideting til babyer:-) Materialet er dejlig blødt og bliver bare endnu mere lækkert, når man smører glidecreme på. Vi købte den, fordi vi godt kunne tænke os at prøve en penisring, hvor ikke bare min mand skulle ha' noget ud af det, men også mig. Og det må man i den grad sige, at jeg gjorde. Den strammer dejligt om ham. Godt nok kunne jeg ikke mærke helt så stor forskel på hans erektion (måske fordi den lille blomst tog alt min opmærksomhed:-)), men han kunne tydeligt selv mærke det. Den lille blomst gjorde bestemt underværker på mig. Stimulerede lige der, hvor den skulle - og det hele endte godt:-) Den kan varmt anbefales. Især på grund af designet og ikke mindst pga. dens funktion.
Underlig fidus
per - 31. aug. 2012
Den er konstrueret forkert. Knoppen sidder for højt og rammer ikke følsomme punkter på kvinden. Ringen er stram - så stram at det bliver smertefuldt, når erektionen vokser.

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS