TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Fun Factory Lovering Flame Penisring var 1

Fun Factory Lovering Flame Penisring

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Leder I efter lidt krydderi til sexlivet, som kan give jer begge endnu mere nydelse? Til dette er Fun Factory Lovering Flame perfekt.

Når han fører penisringen ned over penis, vil alt blodet samle sig i penis. Dette vil give ham en kraftigere erektion, og hun vil kunne mærke, hvordan han føles endnu større. En penisring som Flame gør desuden, at han kan holde længere.  

Hun vil ikke blot mærke, at hans penis er mere fyldig. Hun vil også mærke, hvordan flammerne på penisringen stimulerer hende i området omkring klitoris, når I dyrker sex.

Lovering Flame er fremstillet i 100 % medicinsk silikone og er desuden ftalatfri. Det bløde silikone gør penisringen meget fleksibel, elastisk og ekstrem holdbar. Den er meget behagelig at have på og passer desuden til alle penisstørrelser.

Den er meget nem at håndtere, og vi anbefaler, at I bruger lidt vandbaseret glidecreme for maksimal nydelse – f.eks. Fun Factorys egen glidecreme til sexlegetøj. Det er vigtigt, at I først smører glidecremen på, når Lovering sidder på penis, da den ellers kan være svær at styre.   

Flame er 100 % vandtæt, og I kan derfor nyde den i badet.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ikke det bedste køb
Vi er skuffet over den, den er ikke så nem at tage på som de andre jeg har, og det at den skulle påvirke hendes orgasme, det virker ikke, hun kunne slet ikke mæ... Læs mere
Claus - 7. aug. 2020
Delicious!!
Min kæreste og jeg har prøvet Screaming O Wow Vibrator Ring, men den synes vi var lidt for elastisk. Den strammede ikke nok, og dermed gav den ikke noget specie... Læs mere
Nanna K - 22. oct. 2013
"Fyr i Flamme"
Skæg lille penisring... Det er første gang jeg har forsøgt mig med en ring som denne og det var ikke helt dumt. Det var lidt svært at at finde fidusen i den l... Læs mere
anders.s. - 21. nov. 2012

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS