Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Fun Factory Lovering Rain Penisring var 1

Oversigt

Få endnu bedre sexoplevelser med Fun Factory Lovering Rain penisring. En blød og behagelig penisring, som giver ham maksimal erektion.

Penisringen fungerer ved, at han fører den ned til roden af penis. Alt blod vil samle sig her, og hans erektion vil blive fyldigere end normalt. Hun vil mærke, hvordan han føles større, og han vil desuden kunne holde længere.

Når han trænger ind i hende med penisringen på, vil hun mærke, hvordan ringens dråbeformer stimulerer hende let ved området omkring klitoris og skeden.

Love Ring Rain er fremstillet i 100 % medicinsk, ftalatfri silikone. Dette gør den til en meget elastisk og fleksibel penisring, som er blød og meget behagelig at have på. Ringen bliver endnu blødere, hvis I påfører den lidt vandbaseret glidecreme. Vi anbefaler Fun Factorys egen glidecreme til sexlegetøj.

Penisringen er meget holdbar og passer desuden til alle penisstørrelser pga. det fleksible materiale.

Rain er 100 % vandtæt, og I kan derfor nyde den i badet.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God kvalitet og funktion
Søren H. - 4. dec. 2018
Vi købte ringen for at støtte op i situationer, hvor gejsten undertiden kunne gå lidt fløjten undervejs efter f.eks. langt forspil. Og den fungerer helt efter hensigten. Stram og effektiv, men uden at være ubehagelig eller gøre ondt. Nem at få på og af igen. Godt og enkelt produkt, der fungerer 100% efter hensigten.
Meget lille
D.D.D. - 27. dec. 2013
Jeg vil mene at jeg har en forholdsvis tynd penis, og denne ring var for lille til mig. Jeg tror måske at den først passer behageligt helt ned i en omkreds på ca. 9 cm.. Under samleje er den også ubehagelig at bruge, når vagina/kønslæberne rammer roden/penisringen, synes jeg at det gjorde ondt, jeg er dog ikke helt sikker på hvorfor. Ellers fint materiale.
Super god!
Natascha - 21. feb. 2013
Min kæreste og jeg synes at dette produkt er lækkert! Først blev vi rigtig overrasket, da vi modtog den med posten, da den var så lille! Da vi så den på billedet, så den større ud end i virkeligheden. Men det gør intet! Det lækre bløde materiale som Rain har er dejligt at 'arbejde' med. Man føler sig godt tilpas, og hvis man er den type (som vi er) som vil ha lidt spil i sengen, men stadig neutralt - så er Rain rigtig god :-)

Fun Factory Lovering Rain Penisring

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS