TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Fun Factory Manta Penis Vibrator Rød var 1

Fun Factory Manta Penis Vibrator Rød

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Gør dit håndjob ekstra levende eller pift parlegen op med Manta Penis Vibrator fra tyske Fun Factory i en frisk og sommerlig farve.

Bevæg Manta op og ned langs langs din penis i en fræk solo-stund eller brug den som par vibrator under sex og forspil. Så får din partner også glæde af din vibrerende penis.

Mantas bløde silikone sider smyger sig lækkert om dit penisskaft, frenulum og penishoved eller din følsomme pung, alt efter hvor du ønsker at fokusere de stimulerende vibrationer. 

Vibratoren er vandtæt, så du kan sagtens nyde en hed stund under bruseren eller køle af, mens du holder dit eget private pool party.

Som alle andre populære Fun Factory produkter er Manta designet og produceret i Tyskland for uovertruffen kvalitet. Den oplades iva medfølgende USB-kabel.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Orgasme garanti
Med Manta er der dømt orgasme garanti, for både mand og kvinde, det er et utroligt lækkert stykke legetøj. Og med de mange gode forskellige variationer, er den ... Læs mere
Thomas - 9. nov. 2020
Skepsis gjort til skamme
Vi må siges at være noget overrasket over denne vibrator. Til par er der faktisk lidt spændende muligheder hvis man hjælpes ad. Dog er det let at komme til at ... Læs mere
Hpt - 3. aug. 2020

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS