TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Fun Factory Stubby Moody G5 Opladelig Dildo Vibrator var 1

Fun Factory Stubby Moody G5 Opladelig Dildo Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Fun Factory Stubby Moody er en opgraderet version af den i forvejen kendte og elskede dildo vibrator Stubby, der med sin gode, overskuelige størrelse og kraftfulde vibrationer har glædet folk i hele verden.

En af opgraderingerne er, at Stubby Moody har fået nyt ergonomisk håndtag, der nu har et hul igennem, så du nemmere kan holde fast på den undervejs. Den er også blevet udstyret med en kraftigere motor, for mere intense vibrationer og så er den også blevet genopladelig.

Stubby Moody skal nok få dig i hed stemning med sine lækre, bløde kurver, der føles ekstra dejligt indvendigt. Den føles på én gang både blød og fast og har en silkeblød overflade, der bare bliver endnu mere fræk at røre ved, hvis du bruger glidecreme sammen med den.

I bunden er der en "krans", der også vibrerer, og som stimulerer både skedeindgangen og klitoris. "Kransen" fungerer samtidig som en stopper, så du også kan bruge den analt, da den ikke kan smutte op.

Dildo vibratoren har 10 forskellige vibrations muligheder fra "almindelige" til pulserende og bølgende og vibrationerne er meget effektive.

Den er produceret i Tyskland af det velrenommerede firma Fun Factory, er i medicinsk silikone og er vandtæt. Vibratoren har en såkaldt KeyLock funktion, der forhindrer, at den starter af sig selv i skuffen eller kufferten. Hold FUN og (+) nede samtidigt i 3-5 sekunder for at låse dit legetøj op.

Stubby Moody oplades med Fun Factorys smarte Click 'n' Charge-oplader, så efter en fuld opladning har du til mange timers frække fornøjelser. USB-opladeren medfølger i pakken.

Du rengør den bedst ved at skylle den i varmt vand og derefter behandle den med en sexlegetøjsrens, for ekstra høj hygiejne.

I 2016 vandt den en Red Dot pris for bedste design.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
HAPPY HAPPY HAPPY
Dette er min favorit vibrator.. ELSKER den havde dens forgænger som jeg også var super glad for, men som jeg desværre fik brugte op Miss kimmie - 27. apr. 2020
Skuffet..
Først skulle der bruges en del tid på, at lære den at kende under leg og da jeg endelig har fundet rytmen, begynder den at skabe sig. Et år gammel og den taber ... Læs mere
Mother - 5. sep. 2017
Wauw Wauw Wauw <3
Fun Factory Moody er klart mit BEDSTE legetøj nogensinde !!!!!! Måtte eje den nye udgave af stubby, o jeg blev bestemt Ikke skuffet. . . De nye tiltag gør ... Læs mere
Jette - 11. feb. 2016
Mega god dildo til anal
Meget god anal dildo nem at bruge og syntes at det hul den har gør det super nemt at bruge den og den har nogle gode former så syntes det er alle pengene værd Lasse jensen - 28. dec. 2015

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS