TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Fun Factory Mr Pink Design Dildo var 1

Fun Factory Mr Pink Design Dildo

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Designeren Karim Rashid har designet denne lækre dildo, Mr. Pink, for tyske Fun Factory. Ikke blot er den lækre design dildo skøn at se på med sin pink farve, den er også utrolig alsidig og meget effektiv.

Mr. Pink design dildo har hverken vibrationer eller rotationer. I stedet har den en form, som gør den utrolig effektiv at bruge. Den bølgede form med forhøjninger gør den virkelig til et nydelsesprodukt, og så er den pga. den ergonomiske form meget nem at håndtere.

Den smukke design dildo ligger perfekt i hånden og er derfor også ideel at bruge med en partner.

Én af de absolutte fordele ved denne dildo er, at du kan bruge den både vaginalt og analt. Og derudover kan du bruge begge ender af den. Hvordan du bruger den, vil afhænge af, hvad du er til, og hvor meget fylde du ønsker. F.eks. har den ene ende noget mere fylde end den anden.

Med design dildoens smalle ende kan du stimulere meget målrettet, og mange kvinder vil endda kunne ramme G-punktet med den pga. dens lette krumning. Dildoens midterste forhøjning vil stimulere dig ved skeded/anus indgangen, når du bruger den.

Mr. Pink er fremstillet i medicinsk silikone og er derfor meget behagelig at bruge. Den er utrolig fleksibel og kan bøjes på alle leder og kanter - dog uden at den mister sin stimulerende hårdhed.

For at få den bedste oplevelse med denne Fun Factiry Mr Pink design dildo anbefaler vi, at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med - f.eks. Fun Factorys egen glidecreme til sexlegetøj. Det kan desuden være en fordel at bruge Fun Factorys sexlegetøjsrens når du rengør Mr Pink efter brug.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Rigtig effektiv og smuk
Dette feminine produkt pynter virkelig i min samling. Den er rigtig god til begyndere, da de to ender har forskellige størrelser. Den har en jævn og glat overfl... Læs mere
Marie - 7. dec. 2012

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS