TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Fun Factory Semirealistic var 1

Fun Factory Semirealistic

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Fun Factory Semirealistic er den ideelle dildo vibrator til dig, der ønsker ekstra pirrende indvendig stimulation og som også er vild med stimulation ved skedeindgangen.

Den rillede overflade gør Semirealistic meget stimulerende, når du bevæger dildo vibratoren, og forhøjningerne masserer dig ved skedeindgangen for ekstra stor nydelse. Sidst, men ikke mindst, gør krumningen i enden, at Semirealistic også er velegnet til G-punkt stimulation. 

Med Fun Factory Semirealistic får du 8 forskellige vibrationsniveauer og 3 pulserende mønstre, som du nemt skifter imellem, alt efter hvor intens stimulation du ønsker. Hvis du ønsker en pludselig konstant og kraftig vibration, kan du holde turboknappen inde.

Semirealistic er fremstillet i silikone og dildo vibraotren er derfor meget blød og fleksibel, dog uden at miste sin stabilitet. Vibratoren er 100 % vandtæt og kan derfor også nydes under bruseren. 

Obs! Semirealistic anvender 4 stk. AAA-batterier, der sælges separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Nem at betjene (også i mørke ;-) )
Lever fuldt op til forventningen. Den er lydsvag som lovet, og kraftig i vibrationerne. Især er jeg vil med, at der er en lille knap i toppen, der ved et let tr... Læs mere
Rikke - 16. sep. 2014
Lækker produkt
Lækker dildo, som dog var lidt svært at få batterier i og få tændt. Den er virkelig god både, som dildo men også som vibrator. Får mig til at komme hurtigt :-... Læs mere
V. - 14. aug. 2014

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS