Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Fun Factory Share Strap-on Dildo Silikone var 1

Oversigt

En strap-on Dildo er for jer, der ønsker at gøre det muligt for hende at støde med en dildo uden at bruge et harness. Det gælder, hvad enten I er kvinde/mand eller kvinde/kvinde og ønsker enten anal- eller vaginal stimulation.

Fun Factory Share Strap-on fungerer ved, at hun har den lille, tykke del af dildoen oppe i skeden, og holder den fast. Samtidig kan hun så trænge ind i sin partner, enten vaginalt (hvis kvinde/kvinde) eller analt (hvis kvinde/kvinde eller kvinde/mand).

Hun vil kunne mærke den del af dildoen, som hun har oppe i sig, når hun støder, og i takt med, at hun bevæger sig, vil den stimulere hendes G-punkt.

Den lille skål-formede udhulning ved dildoens rod vil slutte sig tæt omkring hendes klitoris og stimulere hende, i takt med at hun støder. Der er altså både nydelse for modtageren og giveren, når I bruger Share.

Det vil kræve lidt øvelse at få det optimale ud af Share. Det kræver gode bækkenbundsmuskler at holde den oppe. I starten kan hun med fordel støtte strap-on dildoen med hånden.

Share er fremstillet i ftalatfri medicinsk silikone og er derfor meget blød. Desuden er den meget fleksibel og derfor nem for jer bruge. For at få størst fornøjelse af strap-on dildoen, anbefaler vi, at I bruger en vandbaseret glidecreme, f.eks. Fun Factorys egen glidecreme med sexlegetøj.

Share dildo var blandt de første harness-frie og selvsiddende strap-on dildoer på markedet, og den er bl.a. kendt fra magasinet Tidens Kvinder.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Interessant
Bo - 26. sep. 2022
Den er ok. Dog lidt svært at holde den ind. Partneres var tilfreds.
God for begge parter
PP - 10. nov. 2020
Købte den med min kæreste og vi blev ikke skuffet! Super produkt. Nemt at indføre i kvinden, den havde en god størrelse her, og vi havde ikke problemer med at den faldt ud, derudover var størrelsen også god for min kæreste (mand). Produktet er af lækker kvalitet, vi har intet at klage over.
Et harness skal der til :)
Lesbiskfemme - 25. jul. 2020
Jeg køber altid denne, når jeg har en ny fast partner, men med et harness til. Harnesset fastholder den i position og mindsker presset på min partner ift. koncentration om at holde den oppe i sig :) Den er dog rimelig stor, vil jeg mene! Men det er rart at der ikke er blodårer, at den ikke er “penis-lignende”, og at den kan fås i neutrale farver.
Lækkert materiale
Michael - 17. may. 2019
Den kan være lidt udfordrende i starten og bruge , få den til og side i kvinden , men når det er løst virker den fantastisk , den rammer g-punkt perfekt når jeg rider på hende , og gir derved de mest fantastiske orgasmer
Lidt bøvl men super fin alligevel
Lebben - 7. mar. 2019
Min kæreste og jeg nyder at bruge denne dildo. Den virker godt, men hvis vi ligger i missionær stilling glider den ud af giveren hvis man er våd. Vi er generelt meget glad for den, men ville ønske man kunne få en trusse af en art den ville holde den fast.
Orgasmesymfoni -ja tak!
Frida - 3. jan. 2019
Da vi åbnede FunFactor-kassen, blev vi overrasket over størrelsen på dildoen, da den virkede meget stor. Da jeg fødte vores datter, ændrede min følesans sig i mit underliv, hvilket har givet spændingerr ifbm sex, og jeg har derfor haft svært ved at være intim med min kone. MEN denne dildo er simpelthen formidabel og passer perfekt! til både min kone og jeg(Hip hip hurraaa) :D Vi prøvede den samme aften, som vi fik den, med enorm succes. Produktet er lækkert og frækt i brug. Og der skulle ikke megen "opvarmning" til, førend produktet, med intim leg, kunne "monteres". Alle de helt rigtige steder blev stimuleret på een gang. Det var en højlydt fryd. En ren orgasmesymfoni! Både før og efter var den utroligt nem at rengøre, hvilket er vigtigt for os. Tusind tak for et produkt med orgasmegaranti, som har givet vores parforhold det pift vi manglede. :D Kærlig hilsen Frida og Musse <3
fantastisk oplevelse
Lesbisk kvinde - 12. jun. 2018
Denne strap on er mit absolut favorit stykke sexlegetøj, men sådan har det ikke altid været. Da jeg købte min Fun Factory Share var jeg single og jomfru. Jeg blev afskrækket af dens størrelse, da jeg på dette tidspunkt aldrig havde haft en dildo. Jeg tænkte dog, at nu når jeg havde brugt penge på den skulle jeg bruge den og dette førte til at jeg prøvede den uden at være klar. Det gjorde at jeg var øm i et par dage efter, og min Share blev smidt ned i den nederste skuffe i mit skab, hvor den lå i lang tid, indtil jeg begyndte at bruge den med partner, efter jeg havde haft sex nogle gange. Når hvor jeg har lært den at kende, og den ikke gør ondt at bruge, kan jeg varmt anbefale Share. Det er en helt igennem fantastisk oplevelse, som lesbisk at kunne kneppe en kvinde imens man har både mund og hænder fri til at røre ved hende. Det åbner også op for nye positioner, da man både kan have sex i klassisk missionærstilling, cowgirl, doggystyle og mange andre som jeg endnu ikke har prøvet. For mit vedkommende er orgasme ikke garanteret, hverken i den givende eller modtagende ende, men det er uden betydning. Ofte bruger jeg share sammen med en wand, og dette resulterer i gode orgasmer, både solo, men også for den modtagende partner (og indimellem for den givende partner). Solo er Share en god dildo, der kan bruges på to forskellige måder. Den lange ende kan benyttes som klassisk dildo, og den korte ende kan indsættes, så man med lidt glidecreme kan give sig selv et handjob, der kan mærkes. Det er også en sjov oplevelse, som kvinde at modtage et blowjob. Dette kan mærkes på grund af den korte del af dildoen. Dildoens vægt kan være til gene, da den har det med at hænge nedad i en upraktisk vinkel. Dog kan dette let løses, hvis man stikker den ud igennem hullet på et par herreunderbukser, eller trækker ned i sine dameunderbukser foran, så de sidder under dildoen og holder den oppe. Et minus, der dog ikke kan fikses er, at jo større ens lår er, desto mindre er den anvendelige del af dildoen. Hvis der var noget, jeg ville ændre ved Share, ville det være længden. For mit vedkommende måtte den godt være ca. tre centimeter længere. Tl;dr: Alt i alt vil jeg sige om dette produkt, at det ikke er til nybegyndere, men at den ellers er et fantastisk produkt. Meget af glæden ved Share, ligger i det psykologiske aspekt, der ligger i at man kan have øjenkontakt med sin partner. Fysisk leverer den i høj grad, og mangler ikke meget (kun et par centimeter). Share kan bruges både solo og med partner, og den er meget alsidig. Den indførbare del gør, at man som giver kan mærke når man penetrerer sin partner og dette kan føre til orgasme. Den eneste ting ved dildoen, der ikke er helt optimal er længden, der for mit vedkommende er en anelse for kort. Alting taget i betragtning er Share et must-have for alle lesbiske par!
I vil ikke fortryde det!
Kitkat - 11. nov. 2016
Vi var meget spændte på at prøve en strap-on uden seler og på-spænding. Lige da vi modtog den var vi meget overrasket over det virkelig lækre materiale den er lavet i. Dog blev vi også lidt overrasket over størrelsen. Enden der skal ind i kvinden er en ordentlig størrelse, men det giver også en tryghed om at den bliver inde. Vi valgte at opvarme hende først for at udvide hende lidt så den ikke ville gøre ondt at sætte op. Da den først var sat op gik det dog ud problemer. For ham er den meget lækker at få ind da den er glat i materiale. I legen er det rigtig lækkert for hende at der ikke er snore osv der hænger, det giver en meget større intimitet under samlejet. Derudover giver det hende en helt speciel følelse af at have en penis fordi den sidder det rigtige sted med denne strap-on. For ham er der orgasmegaranti! Hvis hun skal have orgasme skal hun kunne få en g-punks orgasme og dette har vores ikke prøvet endnu, dog kilder den klitoris hvilket er rigtig lækkert for hende! Vi har intet dårligt at sige om den, vi kan kun sige: Spring ud i det!
Fun Factory sætter "FUN" ind i sex!
M.S. - 26. jan. 2015
Min kæreste og jeg havde længe overvejet at forsøge os med strap on sex, og efter nøje overvejelser valgte vi at kaste os ud i Fun Factorys Share Strap-on - og sikke et godt valg! Dildoen er lavet i et meget lækkert materiale, som følelse virkelig godt og glider meget let med glidecreme. Materialet er 'hårdt', men alligevel ret blødt. Den har en perfekt størrelse, både for giver og modtager, og kan bruges analt såvel som vaginalt. Der er kun to (små) ulemper. Den ene er, at den kan være svær for hende at have oppe i sig. Det betyder, at det måske ikke er alle stillinger, som kan bruges samt, at den kræver lidt øvelse. Men når først øvelsen er på plads, er det hele perfekt. Den anden ulempe er, at stykket hvor dildoen bukker er lidt blødt. Vi så gerne at dette stykke var lidt hårdere for bedre kontrol. Du skal helt klart købe dette produkt, hvis du/I gør jer tanker om at prøve strap-on sex. Dildoen biddrager med noget helt specielt til sengen og jeg garantere at købet ikke bliver fortrudt! Fun Factory har virkelig forstået at bringe element FUN ind i sex! Mange anbefalinger herfra!
WOOOOW!
Lost in Lust - 24. sep. 2013
Wow-effekten udebliver bestemt ikke med denne strap-on dildo.- Perfekt til legen mellem hende og hende, hende og ham eller i sandwich mellem hende-hende-ham - ja mulighederne er uendelige :-)

Fun Factory Share Strap-on Dildo Silikone

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS