Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Fun Factory Smartballs Original var 1

Oversigt

Fun Factory Smartballs Original er en lækker bækkenbundskugle til dig, der gerne vil i gang med at træne din bækkenbund. Ved at træne bækkenbunden kan du opnå større følsomhed i skeden og mere sexlyst, og dermed få endnu bedre sex. Også din partner vil få glæde af træningen, da han vil kunne mærke et fastere greb om sin penis. 

Den testvindende Fun Factory Smartballs Original har en indvendig geisha-kugle, der gør din bækkenbundstræning endnu mere effektiv og målrettet. Geisha-kuglen roterer nemlig, når du bevæger dig, så tyngdepunktet skifter og det får kroppen til at holde ekstra godt fast om Smartballs Original, så den ikke falder ud. Dermed bliver din bækkenbund strammet endnu hurtigere op.

Smartballs er kåret som den bedste bækkenbundskugle i en test på ekstrabladet.dk, med 6 ud af 6 stjerner. Den prisvindende bækkenbundskugle er fremstillet i 100 % phthalat-fri silikone og har en lækker overflade, der vil føles endnu bedre, hvis du bruger den sammen med en vandbaseret glidecreme.

Bækkenbundstræning anbefales af jordemødre, sexologer og seksualvejledere.

Sådan bruger du Fun Factory Smartballs Original: Vi anbefaler, at du starter med at smøre Fun Factory Smartballs Original ind i en vandbaseret glidecreme så den er mere behaglig at føre op. Når du har ført kuglen op i skeden klemmer du omkring den, som når du laver almindelige knibeøvelser. Du kan med fordel starte ud med at lave øvelserne liggende, indtil du vænner dig til at træne med Fun Factory Smartballs Original. 

Liggende: Knib i omkring 5 minutter og hold derefter en pause. Du skal lave en knibende bevægelse som starter ved anus og bevæger sig den knibende bevægelse frem mod skeden i en glidende bevægelse, der slutter med at navlen trækkes ind mod ryggen.

Gående/stående: Når du er blevet stærk nok til at gå rundt med Fun Factory Smartballs Original, vil du kunne lave knibeøvelserne uden at tænke over det. Kuglen sætter nemlig krav til dine muskler om at spænde for overhovedet at kunne holde den oppe. Du kan nemt og forsigtigt tage Smartballs Original ud igen, når du er færdig med bækkenbundstræningen, ved at trække i den silikone snor, der sidder nederst. 

Efter brug rengøres kuglen nemt med varmt vand og evt. en Sexlegetøj Rengøring.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God oplevelse
Mickey - 1. oct. 2014
Blev købt af nysgerrighed og det var en god oplevelse. De er nemme og bruge og giver hele situationen et ekstra pift. De kan bruges enten imens man hygger eller de kan sættes op noget tid før, for at pirre hende over længere tid. God fornøjelse
Succes
M - 19. jun. 2014
Produktet kan bruges både som bækkenbunds træning, men samtidig også som pirrings redskab. Der er Geisha-kugler indvendigt, som giver en god vibrerende effekt. Disse kan ikke høres, så produktet kan også bruges, hvor der er andre mennesker. Jeg har brugt dem både alene, men også på indkøbsture med min kæreste - som synes det er fedt at høre, den effekt vibrationerne har på mig. Jeg var overrasket over størrelsen på kuglerne, da de var større end jeg havde forventet - dette er dog slet ikke noget problem, hvis man tilføjer lidt glidecreme. Jeg kan klart anbefale dette produkt.
træning af bækkenbund
Maria - 9. may. 2014
Jeg har købte disse kugler for at træne min bækkenbund efter 2 fødsler. Jeg har været en skovl til knibeøvelser, så mit håb er at disse giver mig en god hjælp til at stramme op. Jeg synes jeg kan mærke bedring efter kortvarig træning og glæder mig til manden mærker en forskel.
Den sad!
Henrik Fleischer - 15. oct. 2013
Forærede min kæreste denne dims, der faktisk har den for sexlegetøj meget sjældne egenskab, at den er æstetisk smuk. Hun kunne ikke vente mange øjeblikke med at putte dem op, og efter en times henholden var hun så tændt, at vi måtte tilbringe resten af dagen i sengen. Vi lod dem siddem da jeg tog hende bagfra, og det var helt vildt skønt for os begge, selvom min kæreste i forvejen er meget stram dernede, så gav det en intens ekstragevinst. Wow! Jeg skal også prøve dem snart ;)

Fun Factory Smartballs Original

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS