TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Fun Factory Smartballs Original var 1

Fun Factory Smartballs Original

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Fun Factory Smartballs Original er en lækker bækkenbundskugle til dig, der gerne vil i gang med at træne din bækkenbund. Ved at træne bækkenbunden kan du opnå større følsomhed i skeden og mere sexlyst, og dermed få endnu bedre sex. Også din partner vil få glæde af træningen, da han vil kunne mærke et fastere greb om sin penis. 

Den testvindende Fun Factory Smartballs Original har en indvendig geisha-kugle, der gør din bækkenbundstræning endnu mere effektiv og målrettet. Geisha-kuglen roterer nemlig, når du bevæger dig, så tyngdepunktet skifter og det får kroppen til at holde ekstra godt fast om Smartballs Original, så den ikke falder ud. Dermed bliver din bækkenbund strammet endnu hurtigere op.

Smartballs er kåret som den bedste bækkenbundskugle i en test på ekstrabladet.dk, med 6 ud af 6 stjerner. Den prisvindende bækkenbundskugle er fremstillet i 100 % phthalat-fri silikone og har en lækker overflade, der vil føles endnu bedre, hvis du bruger den sammen med en vandbaseret glidecreme.

Bækkenbundstræning anbefales af jordemødre, sexologer og seksualvejledere.

Sådan bruger du Fun Factory Smartballs Original: Vi anbefaler, at du starter med at smøre Fun Factory Smartballs Original ind i en vandbaseret glidecreme så den er mere behaglig at føre op. Når du har ført kuglen op i skeden klemmer du omkring den, som når du laver almindelige knibeøvelser. Du kan med fordel starte ud med at lave øvelserne liggende, indtil du vænner dig til at træne med Fun Factory Smartballs Original. 

Liggende: Knib i omkring 5 minutter og hold derefter en pause. Du skal lave en knibende bevægelse som starter ved anus og bevæger sig den knibende bevægelse frem mod skeden i en glidende bevægelse, der slutter med at navlen trækkes ind mod ryggen.

Gående/stående: Når du er blevet stærk nok til at gå rundt med Fun Factory Smartballs Original, vil du kunne lave knibeøvelserne uden at tænke over det. Kuglen sætter nemlig krav til dine muskler om at spænde for overhovedet at kunne holde den oppe. Du kan nemt og forsigtigt tage Smartballs Original ud igen, når du er færdig med bækkenbundstræningen, ved at trække i den silikone snor, der sidder nederst. 

Efter brug rengøres kuglen nemt med varmt vand og evt. en Sexlegetøj Rengøring.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God oplevelse
Blev købt af nysgerrighed og det var en god oplevelse. De er nemme og bruge og giver hele situationen et ekstra pift. De kan bruges enten imens man hygger eller... Læs mere
Mickey - 1. oct. 2014
Succes
Produktet kan bruges både som bækkenbunds træning, men samtidig også som pirrings redskab. Der er Geisha-kugler indvendigt, som giver en god vibrerende effekt. ... Læs mere
M - 19. jun. 2014
træning af bækkenbund
Jeg har købte disse kugler for at træne min bækkenbund efter 2 fødsler. Jeg har været en skovl til knibeøvelser, så mit håb er at disse giver mig en god hjælp t... Læs mere
Maria - 9. may. 2014
Den sad!
Forærede min kæreste denne dims, der faktisk har den for sexlegetøj meget sjældne egenskab, at den er æstetisk smuk. Hun kunne ikke vente mange øjeblikke med at... Læs mere
Henrik Fleischer - 15. oct. 2013

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS