Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Fun Factory Smartballs Teneo UNO var 1

Fun Factory Smartballs Teneo UNO

Valgt Farve:
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
159,00 kr.135,15 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Smartballs Teneo UNO bækkenbundskugler er til dig, der gerne vil i gang med at træne din bækkenbund. Bækkenbundstræning anbefales af både jordmødre og gynækologer, og ved at træne dine bækkenbundsmuskler kan du opnå større følsomhed i skeden og mere sexlyst, og dermed få endnu bedre sex. 

Fun Factory Smartball Teneo UNO er en testvindende bækkenbundskugle med indbygget geisha-kugle, som roterer, når du bevæger dig. Geisha-kuglens bevægelser gør din bækkenbundstræning ekstra stimulerende fordi kroppen holder ekstra godt fast om kuglen, når tyngdepunktet skifter, for at bækkenbundskuglen ikke skal falde ud. Den indre kugle gør træningen endnu mere effektiv, så du hurtigere får strammet din bækkenbund op, uden at nogen kan hverken se eller høre, at du træner. Bækkenbundstræning kan afhjælpe evt. inkontinens, og din partner vil kunne mærke et fastere greb om sin penis, hvis du har en stærk bækkenbund.

Bækkenbundskuglen fungerer ved, at du fører den op i skeden, hvorefter du klemmer omkring dem, som når du laver almindelige knibeøvelser. Teneo UNO har en lille udhulning i bunden, der passer til en finger, så den nu er endnu nemmere at føre op. Vi anbefaler, at du smører kuglen ind i lidt vandbaseret glidecreme, da det gør den nemmere at føre op. Du kan med fordel starte ud med at lave øvelserne liggende, indtil du vænner dig til dem. 

Liggende: Knib i små 5 minutter og hold derefter en pause. Når du skal lave en knibeøvelse med kuglerne oppe, skal du lave en knibende bevægelse som starter bag til ved indgangen af anus. Flyt derefter den knibende bevægelse frem mod skeden og forsøg til sidst at trække navlen ind mod ryggen. 

Gående/stående: Når du er blevet stærk nok til at gå rundt med bækkenbundskuglerne, vil du lave knibeøvelserne uden at tænke over det, og så kan du lave øvelserne mens du står eller går.

Du kan nemt tage Teneo UNO ud igen, når du er færdig med bækkenbundstræningen, ved at trække i den silikone snor, der sidder nederst. 

Kuglen anbefales til alle kvinder, der har fået en slap skedemuskulatur, f.eks. i forbindelse med en fødsel, nedsunken eller tilbageliggende livmoder eller har fået livmoderen fjernet, og trænger til at blive strammet op igen.

Smartballs Teneo UNO er kåret som de bedste bækkenbundskugler i en test på ekstrabladet.dk, med 6 ud af 6 stjerner.

MærkeFun Factory
Fuld Længde (cm)12
Indførbar Længde (cm)4.5
Diameter (cm)3.7
FarveRød
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
SKU10613
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Lidt for lidt
S - 22. mar. 2023
Produktet er for så vidt godt lavet og kvaliteten er fin, men man må ikke have en bare lidt trænet bækkenbund hvis man vil ha’ noget ud af at bruge produktet, det gælder både træning og fornøjelse.
Den virker!
K - 20. apr. 2021
42 år gammel var jeg begyndt at have svært ved at hoppe på trampolin med ungerne uden at dryppe lidt. Derfor har jeg købt denne, og efter 14 dage er det ikke længere et problem. Snart vil jeg opgradere til Teneo DUO..
Godt produkt
K - 16. apr. 2021
Nu har jeg brugt den i cirka en uge, og mærker tydeligt at jeg har fået en stærkere bækkenbund. Det var bestemt tiltrængt. Jeg har også fået en smule forhøjet sexlyst.
Meget tilfreds
Rikke - 22. jan. 2021
Efter jeg har født, og lavet knibeøvelser og der ikke er sket særlig meget, så ville jeg prøve en bækkenbundskugle. Og det er helt klart det bedste jeg har gjort for mig og min mand. Allerede dagen efter jeg havde brugt den, kunne jeg mærke en stor forskel. Jeg vil helt klart anbefale denne bækkenbundenskugle til andre. Stor tilfredshed herfra, kom så fint i en diskret pakke.
God
Di - 23. oct. 2020
Jeg har brugt den 1 gang, til at starte med var jeg ret skuffet, jeg kunne ik mærke den, men efter en halv time tog jeg den ud og hold da op, jeg kunne mærke at mine muskler var godt brugte.
God, men jeg er nok for ung.
Amalien - 20. jun. 2018
Jeg købte denne kugle, fordi jeg ville være stærkere i skeden. Jeg har ikke født og er 25 år gammel. Jeg har derfor været så uklog, at tro, jeg var nybegynder. Men sagen er, at jeg ikke kan mærke kuglen og skulle have købt en mindre og tungere. Så hvis du ikke har født, så vær lige opmærksom på det, inden du køber! :) ellers har jeg ikke noget at dårligt at sige
Meget tilfreds
Isabella - 7. aug. 2017
Jeg købte denne fordi jeg havde født og gerne ville stramme op igen og ville gerne være gravid også. Den hjælper virkelig godt kan mærke jeg kniber bedre og bliver bedre og bedre til det. Allerede efter 2 dage kunne jeg mærke at der var sket noget der nede. Kan varmt anbefale den :)
Super
Bine - 31. jul. 2017
Den er super lækker!
Bedste køb nogensinde!
Tessie - 29. jul. 2017
Igennem ca 13 år har jeg haft problemer med underlivet og derfor oplevet manglende sexlyst. Der skulle ikke ret meget til før jeg var øm og træls. Som følge af det problematiske underliv, er jeg ikke så følsom længere, som jeg engang var - men det klaret denne fint! Jeg kan mærke geisha kuglen mere og mere for hver gang jeg bruger den og det er en lækker, pirrende fornemmelse, som jeg ikke vil være foruden! Efter godt en uges brug kan både jeg og min mand nyde godt af den ekstra sexlyst - og snart følger musklerne også med. det er det bedste køb jeg har gjort - og jeg elsker den!!!! Havde jeg bare gjort det noget før. Den kan også uden problemer bruges sammen med spiral, hvis der er nogle der skulle være i tvivl om det :D Og indpakningen på pakken var dejlig diskret og det samme er navnet på din netbank når de trækker pengene :D I'm in love!
Super glad
Jeanett - 15. jul. 2017
Jeg var først inde og læse anmeldelser på sinful.dk og så var jeg ikke i tvivl om at den måtte jeg bare prøve smartballs. Den er super nem at bruge og sætte op, og jeg synes at jeg efter kort tid kunne mærke en forskel. Så jeg kan virkelig varmt anbefale smartballs.
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS