Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Fun Factory Stronic Drei Dildo Pulsator var 1

Oversigt

Stronic Drei Dildo Pulsator er et af Fun Factorys mesterværker og den er til dig, der virkelig vil forkæles. Den innovative Stronic stimulation giver dig fantastiske pulserende bevægelser, der efterligner en mands stød og som forstærkes af de pirrende forhøjninger i skaftet. Strukturen i skaftet er lavet, så du får fyldig og intens stimulation ved hvert eneste stød, og med hele 10 forskellige vibrationsmønstre vælger du selv, om du ønsker blide eller intense vibrationer.

Med en diameter på 4 cm og en længde på 23,9 cm er Stronic Drei er en fyldig dildo pulsator, der anbefales til dig, der i forvejen har erfaring med sexlegetøj.

Hvis du bruger den vaginalt, vil det brede stykke i bunden af dildoen forkæle dig ved at stimulere skedeåbningen og det følsomme område op mod klitoris, mens det let bøjede skaft masserer din skede og kan stimulere dit G-punkt. 

Bruger du den analt, vil både anus og mellemkødet blive forkælet af de kraftige vibrationer i bunden af dildoen, mens skaftets og de mange forhøjninger sørger for dyb, anal stimulation. 

Stronic Drei er fremstillet i medicinsk silikone, der er fleksibelt og samtidig fast nok til, at du nemt kan målrette stimulationen. Silikonen føles blød og dejlig, og du får en endnu bedre oplevelse med den, hvis du bruger den sammen med en vandbaseret glidecreme, der også gør det mere behagelig at føre den op.

Stronic Drei er genopladelig og oplades via den medfølgende Clic'N'Charge USB-oplader. Den er også vandtæt, så du kan nyde den kraftige stimulering under bruseren. Vibratoren har en såkaldt KeyLock funktion, der forhindrer, at den starter af sig selv i skuffen eller kufferten. Hold FUN og (+) nede samtidigt i 3-5 sekunder for at låse dit legetøj op.

Obs! Stronic Drei indeholder en magnet og anbefales derfor ikke, hvis du har pacemaker.

Du rengør bedst pulsatoren ved at skylle den i varmt vand og efterfølgende behandle den med en sexlegeøtjsrens, for ekstra høj hygiejne.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
WOW
Summer - 8. jan. 2020
Var på udkig efter en vibrator - og fik denne i hånden - og det var kærlighed ved første blik. Der var ingen vej tilbage, så selvom den ligger i den dyre ende af skalaen så måtte vi have den - og hos Sinful fandt vi den til absolut bedste pris! Jeg har aldrig oplevet en vibrator der kunne støde - og det gør den virkelig virkelig godt.... Så godt at min mand har hænderne fri til andre gøremål under seancen :) Rillerne på siden giver det hele en ekstra dimension ifht. en glat vibrator - og så er den lydsvag - bonus!!! Alt i alt er vi begge super tilfredse med den. Den fungere absolut efter hensigten og er vist en ny favorit i skuffen med legetøj... Eneste minus er at man liiiiige skal sætte sig ind i få den tændt - men når først man prøvet det een gang så kører det uden problemer :)
Skuffende
Milfi - 26. oct. 2019
Er så skuffet over den. Æv. Den er slet ikke som forventet. Jeg syntes det er perfekt den bevæger sig som en rigtig penis ville, men vibrationer er slet ikke kraftige nok. Derudover er brugsanvisningen virkelig rodet, med de forskellige funktioner, hvordan man får dem frem
De har fat i noget af det rigtige, dog er der plads til forbedringer.
AquaLemon - 5. mar. 2016
Efter at have hørt så meget om den nye teknologi, så var jeg bestemt også nysgerrig omkring den. Og efter at have udforsket lidt rundt med den, er jeg endelig kommet med en vurdering. Deler anmeldelsen op efter min vurdering foroven. 1. Materiale og kvalitet: - Fun factory er et kvalitets mærke, dog er jeg ikke den største fan af materialet som godt kan virke lidt hårdt mod skeden/anus, hvis man ikke har brugt en masse glidecreme. Da jeg købte stronic drei, der fik jeg en af fun factory's egne glidecremer med, og vil stærkt anbefale at man tager sådan en med hvis man køber stronic drei. 2. Vibrationerne/Pulsatoren: - Jeg havde glædet mig en del til at afprøve det her, men i og for sig synes jeg at der manglede noget. De pulserende bevægelser virker egentlig kun som en tease for g-punktet, og den rillede overflade gør at man ikke kan føle selve penetreringen som man måske havde forventet. Derudover så stod der i beskrivelsen at bunden ville kunne pirre mellemkød/klitoris, men det synes jeg ikke rigtig jeg lagde mærke til. Dog så larmer den ikke, hvilket for nogen er et stort plus. 3. Er produktet nemt at bruge? - Jeg tror det kommer meget an på personen. Selv er jeg ikke helt så lille, så det var et arbejde at finde en stilling som fungerede efter hensigten. Problemet ligger i at hvis man holder for for hårdt omkring sin stronic, så stopper bevægelserne. Men hvis man ikke holder, så glider den ud fordi der skal så store mængder glidecreme til for at være behageligt. Forestiller mig dog at den ville være nemmere at bruge med en partner, så man ikke behøver at fokusere på at holde den på plads. 4. Orgasme garanti: - Igen, der tror jeg at det kommer meget an på personen. Stronic drei er bestemt stimulerende, men for mig var det ikke nok til at få mig op at ringe alene. Dog kan der med fordel eksperimenteres med andre former for legetøj sammen med, alt lige fra plug til vibrator, og til sin eventueller partner. Tror der ville være større succes der. 5. Generel Vurdering: - I det store hele var jeg ikke ligeså mindblown som jeg kunne have ønsket. Teknologien er noget jeg ser frem til at høre mere om i fremtiden, men der er dog stadig lidt vej før den vil få en plads som det bedste af de bedste for mig. Anbefaler den til folk som har nemmere ved at få orgasme hvis der er stimulans på g eller p punktet, samt folk som har lyst til at eksperimentere med en pulsator.
Sjovt produkt, ikke så godt til mænd
E - 18. sep. 2014
Nu er jeg jo en mand og har lidt erfaring med legetøj af den her type. Må indrømme at jeg købte stronic drei velvidende at jeg måske ikke ville få så meget ud af produktet, da det primært er tiltænkt kvinder. Det kan godt bruges på andre måder end dets tiltænkte funktion (for mænd) men generelt er det ikke super godt, især ikke til den høje pris. Såå hvis du er mand og overvejer den her, så vil jeg anbefale at gemme pengene til noget andet. Jeg er dog sikker på at kvinder vil kunne have rigtig meget sjov med den. Derudover lækker kvalitet, alt i top der. Mine stjerner er givet fra et mande perspektiv.
Endelig en ordentlig mande dildo!
J.E. - 21. sep. 2013
Jeg er virkelig positivt overrasket over hvor god denne pulsator er, det er den bedste dildo jeg nogensinde har prøvet, udformnigen er genialt lavet og pirrer på skønneste vis prostata med sine dejlige stødende rytmer. Den effekt har jeg aldrig prøvet med vibrator. Man skal holde let på den så bevæger den sig bedst og gir den største virkning. Den er også god som slukket. Jeg kan kun på det varmeste anbefale denne pulsator den er virkelig fantastisk, innovativ og det mest geniale jeg har prøvet til mænds G-punkt. Så jeg kan kun sige køb den du vil ikke fortryde. Med tilfredse hilsener, J
Tja... ikke helt som forventet...
Anonymous - 8. nov. 2017
Jeg synes ikke så meget om den her, det var en stor skuffelse, fordi jeg havde glædet mig så meget til den.
Maskinoversat fra sinful.no
Jeg er meget tilfreds med den.
Anonymous - 13. mar. 2024
Meget tilfreds med dette produkt. Det eneste tip, jeg har at give andre, er, at for at bruge dette i forhold til størrelse, skal du være godt ophidset, før du bruger det vaginalt, så du får mest muligt ud af produktet.
Maskinoversat fra sinful.no
Store forventninger, men skuffet
Anonymous - 11. oct. 2019
Jeg har altid høje forventninger til Fun Factory. Også denne gang. Men det her var en stor skuffelse. Det er aldrig tæt på G-punktet, og det var meningen med det. Den er klodset og mekanisk. Ikke særlig sexet og kommer desværre ikke til at blive brugt. Det var ærgerligt.
Maskinoversat fra sinful.no

Fun Factory Stronic Drei Dildo Pulsator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS