TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Fun Factory Stronic Drei Dildo Pulsator var 1

Fun Factory Stronic Drei Dildo Pulsator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Stronic Drei Dildo Pulsator er et af Fun Factorys mesterværker og den er til dig, der virkelig vil forkæles. Den innovative Stronic stimulation giver dig fantastiske pulserende bevægelser, der efterligner en mands stød og som forstærkes af de pirrende forhøjninger i skaftet. Strukturen i skaftet er lavet, så du får fyldig og intens stimulation ved hvert eneste stød, og med hele 10 forskellige vibrationsmønstre vælger du selv, om du ønsker blide eller intense vibrationer.

Med en diameter på 4 cm og en længde på 23,9 cm er Stronic Drei er en fyldig dildo pulsator, der anbefales til dig, der i forvejen har erfaring med sexlegetøj.

Hvis du bruger den vaginalt, vil det brede stykke i bunden af dildoen forkæle dig ved at stimulere skedeåbningen og det følsomme område op mod klitoris, mens det let bøjede skaft masserer din skede og kan stimulere dit G-punkt. 

Bruger du den analt, vil både anus og mellemkødet blive forkælet af de kraftige vibrationer i bunden af dildoen, mens skaftets og de mange forhøjninger sørger for dyb, anal stimulation. 

Stronic Drei er fremstillet i medicinsk silikone, der er fleksibelt og samtidig fast nok til, at du nemt kan målrette stimulationen. Silikonen føles blød og dejlig, og du får en endnu bedre oplevelse med den, hvis du bruger den sammen med en vandbaseret glidecreme, der også gør det mere behagelig at føre den op.

Stronic Drei er genopladelig og oplades via den medfølgende Clic'N'Charge USB-oplader. Den er også vandtæt, så du kan nyde den kraftige stimulering under bruseren. Vibratoren har en såkaldt KeyLock funktion, der forhindrer, at den starter af sig selv i skuffen eller kufferten. Hold FUN og (+) nede samtidigt i 3-5 sekunder for at låse dit legetøj op.

Obs! Stronic Drei indeholder en magnet og anbefales derfor ikke, hvis du har pacemaker.

Du rengør bedst pulsatoren ved at skylle den i varmt vand og efterfølgende behandle den med en sexlegeøtjsrens, for ekstra høj hygiejne.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
WOW
Var på udkig efter en vibrator - og fik denne i hånden - og det var kærlighed ved første blik. Der var ingen vej tilbage, så selvom den ligger i den dyre ende ... Læs mere
Summer - 8. jan. 2020
Skuffende
Er så skuffet over den. Æv. Den er slet ikke som forventet. Jeg syntes det er perfekt den bevæger sig som en rigtig penis ville, men vibrationer er slet ikke... Læs mere
Milfi - 26. oct. 2019
De har fat i noget af det rigtige, dog er der plads til forbedringer.
Efter at have hørt så meget om den nye teknologi, så var jeg bestemt også nysgerrig omkring den. Og efter at have udforsket lidt rundt med den, er jeg endelig k... Læs mere
AquaLemon - 5. mar. 2016
Sjovt produkt, ikke så godt til mænd
Nu er jeg jo en mand og har lidt erfaring med legetøj af den her type. Må indrømme at jeg købte stronic drei velvidende at jeg måske ikke ville få så meget ud a... Læs mere
E - 18. sep. 2014
Endelig en ordentlig mande dildo!
Jeg er virkelig positivt overrasket over hvor god denne pulsator er, det er den bedste dildo jeg nogensinde har prøvet, udformnigen er genialt lavet og pirrer p... Læs mere
J.E. - 21. sep. 2013

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS