Fri fragt med DAO | Kun i dag!

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Fun Factory Tango Dildo og Klitoris Vibrator var 1

Oversigt

Ønsker du en fyldig dildo vibrator, som kan stimulere dig indvendigt og på klitoris? Så er Fun Factory Tango vibratoren helt ideel. Den giver dig nemlig dobbelt op på nydelse! Faktisk er den så god, at den vandt en test på Side6.dk.

Tango har en god størrelse, men fordi den er så blød, virker den på ingen måder for stor. Den er både for dig, der har erfaring men også ideel til nybegynderen. Erfaring eller ej, så er den for dig, der ønsker dobbelt stimulation både indvendigt og på klitoris.

Dildo vibratoren er noget mere kantet i formen end andre dildoer, som gør den ekstra stimulerende, når du bruger den. Den har en ekstra tap ved roden, som er beregnet til at stimulere op imod området omkring din klitoris.

Vælg mellem 8 vibrations niveauer og 3 kraftige pulserende vibrations mønstre. Ønsker du at afbryde det igangværende mønstre og i stedet mærke kraftige, konstante vibrationer, så hold turboknappen i bunden af vibratoren inde.  

Tango er fremstillet i ftalatfri, blød medicinsk silikone. Den er derfor blød og lækker at røre ved og vil desuden føles meget fleksibel, når du bruger den.  For at opnå størst nydelse med Tango, skal du bruge en vandbaseret glidecreme sammen med. Vi anbefaler Fun Factorys egen glidecreme til sexlegetøj.

Obs! Tango kræver 4 stk. AAA-batterier, der sælges separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fyldig
nybegynder i legetøj - 10. may. 2013
Dette er en rigtig dejligt fyldig dildo, og vibrationerne sidder primært i bunden af skaftet, så den skal godt ind. Dog virker det for mig ikke gennemtænkt som den lille del er placeret udvendigt, den sidder ikke helt rigtigt i forhold til min krop, men den er blød så den kan bøjes med fingrene mens den sidder i. Jeg synes også det er lidt ærgerligt at der ikke er vibrator i den lille del, så der ikke er så høj orgasme garanti. Men den er måske bedst til opvarmning? Lækkert materiale, den er både blød og flot! Husk lige batterier, der følger ikke nogen med. Jeg ville ønske at den kunne oplades.
Lækker
kbb - 14. dec. 2012
Lækkert design og for første gang oplever jeg multiple orgasmer med sexlegetøj. Min kæreste synes også godt om tilføjelsen i soveværelset. Kan klart anbefales!

Fun Factory Tango Dildo og Klitoris Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Fri fragt - Kun i dag!

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS