Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Fun Factory Tiger G5 & Be One Finger Vibrator Sæt var 1

Oversigt

Fun Factory giver dig alt, hvad du behøver for enestående stimulering inde og ude! Dobbelt orgasmer er på menuen med de perfekte værktøjer til at forkæle dit G-punkt, mens du stimulerer din klitoris samtidig.

Mens G5 Tiger vil få din killing til at spinde takket være de mærkbare riller og 6 potente, dunkende hastigheder og 6 vibrationsmønstre, vil Be One finger vibratoren sende sensationel stimulering gennem din klitoris.

Ikke alene forkæler den pirrende tiger dit G-punkt, den har endnu en fordel, nemlig at forhøjningen på den stimulerer de følsomme nerveender i din klitoris samtidig, alt sammen serveret i et silkeblødt silikonebetræk.

Tilføj Be One finger vibratoren til festen eller brug den som en udsøgt tilføjelse alene.

Den diskrete fingervibrator har to motorer med 4 niveauer af kraftige vibrationer. Den har et ekstra "flirtemønster", der opbygges og ændres i løbet af hele 5 minutter. Den bløde buede spids gør det nemt at ramme ethvert sweet spot, og den fløjlsbløde silikone føles sensuel mod huden.

Begge disse orgasmevindere kan nydes under sololeg, samleje eller oralsex. De er både genopladelige og vandtætte for ubegrænset leg.

Rengør dit glædeslegetøj med vand og mild sæbe eller sexlegetøjsrens for god hygiejne

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Anmeldelse Tiger g5
Anonymous - 13. mar. 2024
Har tidligere købt en Moody, men den ser ud til at være udgået. Den nye Tiger er god, men ikke lige så god, det "bløde" skaft gør, at vibrationerne ikke føles lige så gode som med Moody'en.
Maskinoversat fra sinful.se

Fun Factory Tiger G5 & Be One Finger Vibrator Sæt

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS