Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Fun Factory Toy Bag XS 15 x 15 cm var 1

Fun Factory Toy Bag XS 15 x 15 cm

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Jo bedre du passer på dit sexlegetøj, jo længere vil du få glæde af det. I stedet for at lade det ligge og rulle rundt i en skuffe er det bedre at opbevare det sikkert i Fun Factory Toy Bag.

Fun Factory har lavet denne skønne taske, hvori du helt diskret kan gemme dit sexlegetøj væk. Du undgår, at sexlegetøjet bliver stødt og at andre finder det. Det er nok de færreste, der kan gætte sig til, hvad der egentlig gemmer sig i den lille taske.

Tasken er ikke bare ideel til natbordskuffen, men er også perfekt at tage med i tasken eller kufferten, når din sexlegetøj skal med på farten. Ud over at bruge den til opbevaring af sexlegetøj, kan du også bruge den til alt fra kosmetik og mobiltelefon til penge og kamera.

Tasken er lavet af et flot metallic skinnende og holdbart materiale. Den kan nemt tørres over med en klud eller vaskes på 30 grader. Den lukkes med en lynlås og har i enden en strop, så du kan hænge den op på en knage.

Tasken måler 15 x 15 cm og passer perfekt til for eksempel Teneo Smartballs, Bootie og YOOO.

Obs! Vær opmærksom på, at tasken også findes i fire andre størrelser her i Sinful.dk shoppen. Find dit Fun Factory produkt, og se hvilken størrelse taske vi har relateret dertil.

 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fin lille pose
Markus - 23. dec. 2013
Tja. Det er en lille pose med en lynlås, der er ikke så meget at sige. Den kan hvad den skal, nemlig opbevare små stykker legetøj. Fin kvalitet.
Pose til diverse
Wanda - 17. may. 2013
Jeg bruger posen til mine bækkenbundskugler og det er den perfekt til. Kan rumme en del mere tror jeg. Det eneste jeg har at udsætte på posen er, at jeg godt kan undvære det røde mærke "FUN". Hilsen Wanda

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS