Fri fragt med DAO | Kun i dag!

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
H2O Viking Dildo Vibrator 22 cm var 1

Oversigt

H2O Viking er den ideelle vibrator til dig, der ønsker en vandtæt dildo vibrator med en realistisk udformning. Netop fordi H20 Viking er vandtæt kan den både nydes under bruseren og bruges til ekstra våde lege.

Den 22 cm lange H2O Viking har en naturtro udformning med en året overflade, der gør den ekstra stimulerende i brug. Den kan også forkæle dig med sine trinløse vibrationer, der nemt indstilles til den intensitet du ønsker. Du justerer vibrationerne ved at skrue på vibratorens bund. 

Vi anbefaler at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med H2O Viking da det både vil gøre den mere behagelig at føre op og forstærke oplevelsen med vibratoren. Efter brug bør du rengøre dildo vibratoren med varmt vand og evt. en Sexlegetøj Rengøring.

Mål: 22 cm lang, hvoraf 13,5 cm kan føres ind. Diameteren er 3,5-4 cm. Bemærk: H2O Viking kræver 2 stk. AA batterier, der sælges separat. 

MærkeH2O
Produktvægt (g)260
Fuld Længde (cm)22
Indførbar Længde (cm)13.5
Diameter (cm)4
Strømkilde2 x AA (Ikke inkluderet)
VibrationshastighederMultispeed
Primært MaterialeTPE
FarveLilla
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberBatteridrevet, Realistisk, Vibration
SprogSpansk, Portugisisk, Fransk, Hollandsk, Engelsk, Tysk, Russisk, Italiensk
SKU13731
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Vikingesex
Thorleif - 22. jul. 2020
Den virker hver gang. Nu er fruen på nr. 3 Den gamle var slidt op så jeg bestilte ny til hende uden hendes vidende. Hun pakkede den ud i sofaen mens jeg lavede mad. Hun blev simpelthen så liderlig at hun måtte have en orgasme før maden. Det fik hun så, det tog cirka 2 minutter så var den klaret. Hun elsker den, den klarer altid jobbet.
Lidt for stor.
Michael - 19. jul. 2017
Har intet at udsætte på kvalitet, ydeevne og støjniveau, men vi blev lidt overraskede over størrelsen, som er lige i overkanten til os.
1. klasses værdig
Sille - 8. feb. 2017
Fantastisk dejlig, og fiks dildo vibrator. Den har en passende størrelse,og i og med den er 22 cm lang, men kun 13,5 cm der kan indføres gør at man får et godt greb på den. Vibrationerne er nemme at styre og indstille perfekt og tilpas for netop dig, den er samtidig lydsvag. Dog kan man godt komme til at dreje lidt for nemt på vibratoren, hvilket er lidt en skam. Den er vandtæt og kan nydes under bruseren. Årene og fleksibiliteten gør den realistisk og alle har vel brug for lilla legetøj;) Alt i alt en nydelig dejlig lille kvalitets vibrator, som helt klart er billig i forhold til den kvalitet den kommer i. Alle pengene værd
Ny ven
viso - 26. oct. 2014
Tænk på størrelsen (diameteren) inden du køber. Hellere for lille end for stor, en "kæmpe" kan meget nemt gøre ondt og dette tager jo nydelsen
Klasse
Janemusen - 15. oct. 2013
Den her vibrator kan varmt anbefales - fint materialekvalitet og ganske enkel at bruge - simpelthen bare super :) Tag den med under bruseren og der er garanti for en dejlig oplevelse :) Den er desuden fleksibel og ganske lydsvag :)
Det bedste, jeg har prøvet!
Anonymous - 13. mar. 2024
Det er den mest støjsvage af de 5 vibratorer, jeg har testet indtil videre i mit liv, og i modsætning til mange andre vibratorer har den meget behagelige vibrationer, hvilket betyder, at du får en lang og intens orgasme på ingen tid. Den eneste ulempe er den knap, man drejer på for at starte vibrationerne, da den føles meget plastikagtig. På trods af det er den fantastisk, fordi den kan bruges i brusebadet, og fordi den giver mig perfekte orgasmer!
Maskinoversat fra sinful.se
Perfekt supplement
Anonymous - 13. mar. 2024
Som alle ved, kan det være svært at få erektion, når man bliver ældre. Min kone og jeg købte denne for at hjælpe os begge med at nyde det. Hun får fantastiske orgasmer, og jeg nyder at bruge den og give hende nydelse.
Maskinoversat fra sinful.se
Anbefalet
Anonymous - 13. mar. 2024
Hold da op. Først troede jeg, at en dildo-vibrator til 125 kr. ville være dårlig, men den her var sagen. Jeg fik nemt orgasme med den, den har en god størrelse til både anal og vagina. Den laver lidt støj, men det er ikke noget problem.
Maskinoversat fra sinful.no
Vibrationer fra himlen!
Anonymous - 12. oct. 2018
Wow sikke en vibration! Den har været helt fantastisk at bruge både alene og sammen med min kæreste, vi har haft det ekstremt godt med den! Desværre synes jeg ikke helt, den har kunnet holde til lidt hårdhændet leg i forhold til at bøje osv, så den er nu uden vibration, men en ny er snart på vej hjem til postkassen
Maskinoversat fra sinful.no
Smukt!
Anonymous - 13. mar. 2024
Meget gode vibrationer, flot og tiltalende. Vil gerne have mere længde på, da den ikke når ordentligt bagfra, men helt klart et hit!
Maskinoversat fra sinful.se

H2O Viking Dildo Vibrator 22 cm

3 FOR 498
Vi anbefaler
Philips LR06 AA Alkaline Batterier 4 stk
35,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
199,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Fri fragt - Kun i dag - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Fri fragt - Kun i dag!

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS