Dildovibrator

Er du på jagt efter den frækkeste form for stimulering, er du landet det helt rette sted. Med en dildovibrator kan du simulere følelsen af et samleje, der blot er blevet krydret med frække og erotiske vibrationer. .
I denne kategori kan du finde et stort udvalg af forskellige varianter, der kan være med til at tage din frække sololeg til helt nye højder. Bliv inspireret af det store udvalg og find din nye favorit her.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Diameter
Længde
Indførbar længde
Egenskaber
App-styret (3)
Batteridrevet (71)
Fjernbetjent (3)
Inflatable (1)
Justerbar (1)
Opladelig (34)
Passer i harness (13)
Realistic (34)
Rejselås (10)
Splashproof (15)
Suction Cup (17)
Thrusting Function (7)
Vandtæt (56)
Varmefunktion (1)
Vibrating (99)
Materiale
ABS-plast (15)
Aluminium (1)
PVC (13)
Silikone (52)
TPE (10)
TPR (15)
Mærke
Amaysin (2)
B Swish (2)
Bang! (1)
baseks (14)
Belladot (2)
CalExotics (5)
Doc Johnson (1)
Feelz Toys (1)
Fifty Shades of Grey (1)
Fun Factory (7)
Gaia (1)
GC (2)
Gemüse (2)
H2O (1)
Kiiroo (1)
King Cock (6)
King Cock Elite (1)
Lelo (2)
LELO (2)
Love Hamma (1)
Minds of Love (1)
Nu Sensuelle (1)
Pipedream (2)
Real Feel (1)
Real Feel Deluxe (4)
Rocks Off (3)
Satisfyer (4)
Seven Creations (4)
Sinful (8)
Snail Vibe (1)
Squeeze-It (1)
Sweet Smile (1)
Tantus (3)
Tracy's Dog (2)
Vibe Couture (1)
VIVE (1)
Willie City (7)
You2Toys (8)
Vis alle 107 produkter
Du har set 48 af 107 produkter
Hent flere

En dildovibrator giver lækker solo-leg

En dildovibrator gør det hele sjovere

Du kender ikke en god dildo, før du har stiftet bekendtskab med en dildovibrator. Du får både penetrationen, men også vibrationerne i dit underliv. Det føles intet mindre end fantastisk, og det er ikke noget man skal tage let på. Hos Sinful går vi meget op i, at du vælger den rigtige dildo, når du skal have fundet din nye bedste ven.

Dildovibratorer fra Sinfuls egen webshop fås i mange farver og afskygninger, men det man som kvinde allerbedst kan mærke, er vibrationerne fra dildoen, når den virkelig giver los. Her taler vi om en time i himlen, hvis du da holder så længe. Med en dildovibrator styrer du selv hastighed og penetration. Du kan med andre ord få det lige som du vil have det.

På webshoppen sælger vi både testvindende og prisvindende dildoer. Derfor går du ikke helt galt i byen ved at vælge en dildovibrator herfra. Man kan faktisk sige, at der på webshoppen er alle dem som hjertet begærer, og som du skulle have lyst til at prøve.

Dildoer, der sender dig i himlen

Prøv at forestille dig en stille og rolig aleneaften derhjemme. Du gider ikke gå ud, men du er stadig klar på noget action. Hvorfor ikke hoppe en tur i badekarret og und dig selv nydelse af den bedste slags ved hjælp af en vandtæt dildovibrator. Det er ingen skam at tage sig god tid om tingene, så det bliver ekstra godt. Lad dig opsluge af de rystende vibrationer i kombination med følelsen af at blive fyldt ud, mens du ligger i det dejligt varme vand. Ikke helt dårligt, vel?

En dildovibrator kan nok aldrig helt erstatte den virkelige vare, men den kommer tæt på. Vibrationerne og rystelserne giver noget, som man bare ikke kan definere bruger tid på at stimulere sig selv og opnå den ultimative nydelse. Så kan det være lige meget om det er hedebølge udenfor, om det stormer eller om årets første sne er faldet. Når man ligger der, kan man glemme tid og sted fuldstændigt.

Hvilken skal jeg vælge?

Hvilken skal du vælge, spørger du så. Det er meget svært og alligevel lige til. Du skal gå med din mavefornemmelse! Hvis du føler, at et af produkterne er mere interessant end et andet, er det, det du skal gå med. Der er rigtig mange produkter at vælge mellem, så det burde bestemt også være muligt for dig at finde det helt rette.

Der er dog et par tommelfingerregler at følge, hvis man skal have sin første dildovibrator, og det er, at man skal ikke starte for stort ud. Køb hellere en lidt mindre variant, og fornem hvor stor den og du er. Så er det meget nemmere næste gang, du skal købe en ny udgave.

Den anden regel er, at du skal huske at bruge en god vandbaseret glidecreme til dit produkt, hvis det er lavet af silikone. Det er med til at gøre det til en meget bedre og mere nydelsesfuld oplevelse for dig, når du skal bruge produktet. Har du valgt en dildovibrator, der er lavet i et andet materiale, kan du med fordel bruge en silikonebaseret glidecreme for at få det hele til at glide lidt nemmere.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk