TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Je Joue Nuo App-styret Anal Vibrator var 1

Je Joue Nuo App-styret Anal Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Je Joue Nuo er en lækker fjernbetjent anal vibrator, som kan bruges af både mænd og kvinder. Den er designet med to vibratorer, som gør at du kan stimulere indvendigt og på mellemkødet alt efter behag.

Her tale om et produkt i absolut topklasse. Alt lige fra indpakningen, til brugervejledningen og den smarte oplader signalerer luksus. Selve vibratoren er naturligvis også udført i bedste kvalitet.

Vibratoren styres via bluetooth på den gratis Je Joue app. Kontrollér de 7 vibrationsprogrammer og 5 hastigheder eller lav dine egne vibrationsmønstre og gem dem til en regnvejrsdag.

Er din partner ude at rejse? Lad ham eller hende designe et program og e-maile det til dig. Herefter kan du downloade sessionen og nyde en fræk solostund, skræddersyet af din elskede.

Oplades nemt via medfølgende USB-kabel.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Jeg anbefaler det
helt fantastisk produkt ... fungerede også på Apps. Velegnet stųrrelse, også velegnet til mange former for leg. Jeg prųvede det også udendųrs. Det gav en fant... Læs mere
yuliuz - 18. dec. 2018

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS